Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” pagaidām neplāno izlaist lietotni “Apple Vision Pro” brillēm

    Jaunākie raksti

    Pēc divām nedēļām, 2. februārī, pārdošanā nonāks “Apple” papildinātās realitātes brilles “Vision Pro“. Uzņēmums jau iepriekš informējis, ka izlaišanas dienā ar tām varēs noskatīties ap 150 3D filmām un seriāliem. Sadarbību ar “Apple” šajā jomā noslēguši daudzi straumēšanas servisi, tostarp “Disney+”, “Max”, “Amazon Prime Video”, kuri nodrošinās ar “Vision Pro” saderīgas lietotnes. Tiesa, nozares milzis “Netflix” gan pagaidām atteicies sadarboties ar “Apple” šajā jomā.

    Video straumēšanas gigants atklājis, ka pašlaik neplāno izlaist īpašu “Vision Pro” lietotni. Turklāt, uzņēmums arī paziņojis, ka netaisās pielāgot savu “iPad” lietotni, lai tā darbotos saderīgi ar šo ierīci. Līdz ar to briļļu valkātājiem būs pieejams “Netflix” saturs vienīgi no tīmekļa pārlūkprogrammas, kas automātiski nozīmē to, ka filmu un seriālu skatīšanās būs mazāk iespaidīga un iekļaujoša. Tāpat lietotāji nevarēs skatīties “Netflix” saturu bezsaistē, kā arī jārēķinās ar zemāku izšķirtspēju, jo video kvalitāte “Netflix” tīmekļa versijā var atšķirties atkarībā no pārlūkprogrammas.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka šobrīd vairāk nekā miljons “App Store” esošās “iPhone” un “iPad” lietotnes ir saderīgas ar jaunajām “Vision Pro” brillēm. Vienlaikus izstrādātāji var izvēlēties atteikties no šī atbalsta, ko arī “Netflix” ir izdarījis.

    Parādījusies informācija, ka “Vision Pro” izlaišanas brīdī ierīce nebūs saderīga arī ar “TouTube” un “Spotify” lietotnēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    19.01.2024 16:10

    Ar tām brillēm būs tāds pats fufelis, kā savulaik ar 3D televizoriem. Kamdēļ tērēt naudu uz brillēm, ja ķīnā uz ielām jau ir 3D reklāmas, kam nevajag nekādas brilles: https://twitter.com/Billboards3D/status/1557791000738889735

    Slais
    19.01.2024 18:22
    Reply to  Skābene

    Nu popkorna gabaliem, visādiem Transformeriem, Džoņiem Wiksiem utt., 3D bija ok, man patika. Viss jau atkarīgs no tā, kā pati filma filmēta un pielāgota. Tā 3D satura vienkārši bija ļoti maz un ne visur tas vajadzīgs. Jāskatās, kā būs ar šīm brillēm.

    REALAIS
    19.01.2024 20:11
    Reply to  Skābene

    Kāds sakars ar klasisko 3D? Tev brilles dos iespēju skatīties filmu sēžot mājās tā it kā sēdētu kinoteātrī. Atliek viņiem to tikai saprogrammēt priekš visiem servisiem.
    3D televizori bija izgāšanās, jo uz tik maza ekrāna kā 55″, kas ir pipulārākais modelis pat šobrīd, nav baudāmi un īsti pat pamanāmi. Kaut kā esi pa visu tik negatīvs :D Skābs niks un skābas tavas domas. Jāgaida lietotājiem draudzīgākas brilles. Pagaidām pa šādu naudu tās ir entuziastu brilles mājas apstākļiem.

    Reklāma