Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” meklē veidus, kā gūt ieņēmumus no sava spēļu biznesa

    Jaunākie raksti

    Jau mazliet vairāk nekā divus gadus “Netflix” iemēģina spēkus mobilo spēļu biznesā. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā vairāk nekā 75 spēles, tostarp “Grand Theft Auto”, “Love Is Blind”, “Monument Valley”, kuras visas ir iekļautas abonementā bez papildus maksas. Nevarētu teikt, ka “Netflix” šis bizness šobrīd atmaksātos, tāpēc, iespējams, kompānija apsver veidus, kā gūt ieņēmumus no mobilo spēļu piedāvāšanas.

    Kā vēsta “The Wall Street Journal” nesens ziņojums, “Netflix”, iespējams, jau vairākus mēnešus meklē veidus, kā gūt peļņu no sava mobilo spēļu biznesa. Piemēram, piedāvāt abonentiem veikt pirkumus lietotnē, maksas piemērošana populārākām un augstākas kvalitātes spēlēm, reklāmu izvietošana spēlēs utt. Šīs ir populāras un arī ļoti efektīvas metodes, kā gūt peļņu no spēļu biznesa. Te jānorāda uz prognozi, ka 2024. gadā cilvēki mobilajās spēlēs iztērēs pat 111,4 miljardus ASV dolāru.

    Reklāma

    Lai arī diskusija par mobilo spēļu monetizāciju šobrīd ir aktuāla, nav teikts, ka “Netflix” tuvākajā laikā ieviesīs kādu no augstāk minētajām metodēm. Piemēram, 2023. gada aprīlī  uzņēmums uzsvēra, ka ir izslēdzis ideju par spēļu maksu un reklāmām tajās. Tomēr, kā zinām, plāni mēdz mainīties, tāpēc šim tematam noteikti vērts pasekot līdzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    09.01.2024 03:27

    Saks, ka kiniesi, nozelojami donatus lugt no speletajiem, vai razot online speles par maksu, ka blizzard.

    REALAIS
    09.01.2024 09:47
    Reply to  bobis

    Kura lielā Online spēle ir tā īsti par brīvu?

    Liepu kaspars
    10.01.2024 14:00

    Good luck! Ja jau epic games ar bezmaksas spēlēm un visu exclusive izpirkšanu nevarēja nokonkurēt steam, tad šī “modernā televīzijas” pilnīgi neko nemainis spēļu izplatīšana pasaulē.

    bobis
    10.01.2024 17:42

    wizard 101 ir par brivu, dota briva izvele, pirkt kronus vai iegut 10 kronus diena pildot qwestus wizard 101 majas lapa.

    Reklāma