Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” ir pamatīgi ieskrējies videospēļu jomā un šobrīd izstrādā teju 90 spēles

    Jaunākie raksti

    Pirms apmēram diviem gadiem video straumēšanas serviss “Netflix” paziņoja par savām ambīcijām iekarot videospēļu jomu. Lai arī sākumā lietotāju interese par šo piedāvājumu bija visai niecīga un “Netflix” spēles piesaistīja vien mazu procentu abonentu, izskatās, ka uzņēmums šajā jomā tagad ir labi ieskrējies un ar lielu entuziasmu vēlas attīstīties. To pierāda fakts, ka “Netflix” šobrīd izstrādā gandrīz 90 jaunas videospēles.

    Kopš ienākšanas videospēļu segmentā “Netflix” ir izlaidis vairākus desmitus spēļu, tostarp “Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition“, kas platformā parādījās 14. decembrī. Tāpat uzņēmums jau piedāvā pirmās divas iekšēji izstrādātās spēles “Night School’s Oxenfree 2: Lost Signals” un “Netflix Stories: Love is Blind”.

    Reklāma

    “Netflix” videospēļu nodaļas viceprezidents Maiks Verdu informējis, ka līdz gada beigām abonentiem būs pieejamas 86 spēles un izstrādes stadijā šobrīd esot vēl gandrīz 90 spēles. Lielākā daļa no tām vēl nav izziņotas, taču “Netflix” atklājis, ka četras no tām tiks izlaistas 2024. gadā: “Cozy Grove: Camp Spirit”, “FashionVerse”, “Game Dev Tycoon” un “Sonic Mania Plus”.

    Zināms arī, ka “Netflix” nonāks spēle “Rebel Moon”, kas veidota uz Zaka Šneidera topošās filmas “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire” pamata. Tāpat kaut kad vēlāk būs pieejama uz populārā Dienvidkorejas seriāla “Squid Game” sižeta balstīta videospēle.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma