Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” decembrī sāks piedāvāt videospēļu saldo ēdienu – GTA triloģiju

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas gigants “Netflix” pirms apmēram diviem gadiem spēra kāju videospēļu jomā. Šobrīd uzņēmums piedāvā jau vairāk nekā 80 videospēles lietotājiem ar dažādu gaumi un interesēm. Taču decembrī “Netflix” sola piedāvāt, kā es to saucu – videospēļu saldo ēdienu – GTA triloģiju.

    “Netflix” informē, ka 14. decembrī savai videospēļu kolekcijai pievienos “Grand Theft Auto: Trilogy — The Definitive Edition”. Tajā ietilpst “GTA III”, “GTA: Vice City” un “GTA: San Andreas” videospēles. Tās būs pieejamas gan “Netflix” mobilajā lietotnē, gan piedāvātas atsevišķi “Netflix” abonentiem “App Store” un “Google Play” veikalos.

    Reklāma

    Bez GTA triloģijas videospēļu fani jau tagad var novērtēt tādas spēles kā “Kentucky Route Zero”, “Before Your Eyes”, abas “Oxenfree” daļas, “Immortality”, “Spiritfarer”. Savukārt nākamgad “Netflix” abonentu vērtējumam tiks nodotas tādas videospēles kā “Katana Zero”, “Death’s Door”, “Hades”, “Pokémon Horizons” un citas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristiāns
    01.12.2023 13:06

    Kāpēc saldo ēdienu? Tā remasterētā trioloģija bija izsmiekls un nevienam nepatika :D

    REALAIS
    01.12.2023 16:12

    Nav jau īsti pārmetumi par gaumi, bet izpildījumu.

    Šī triloģija sen atpakaļ tika izlaista uz telefoniem. Un tai pašai kompānijai iedeva šo triloģiju atjaunot priekš konsolēm/PC. Un viņi paņēma telefona versijas kā bāzi. Šis produkts nav Rockstar veidots, tā ir lielākā sāpe, ka viņiem neinteresē savi spēlētāji pietiekoši, lai kaut ko tādu izdarītu paši un kvalitatīvi, ne iesmērēt mazām kompānijām.

    KKTK
    01.12.2023 14:27

    Pag uz veciem vājiem PC dzelžiem es šīs spēles spēlēju pie galda ar tausiņiem, peli uz normāla 24″ monitora. Tagad mūsu attīstītajā nākotnē spēle ir jāspēlē uz telefona? TELEFONA? :D :D :D

    Krotow
    03.12.2023 16:27
    Reply to  KKTK

    Visi jau netiek pie 20 gadus veciem wareziem. Ne arī māk tos palaist uz mūsdienu dzelžiem. Un tad vēl Āzija, kur daudziem vienīgais dators ir telefons.

    Reklāma