Web Analytics
More
    Reklāma

    Lai varētu iegādāties “Apple Vision Pro” viedās brilles, būs nepieciešama sejas skenēšana

    Jaunākie raksti

    2. februārī pārdošanā nonāks ilgi gaidītās “Apple Vision Pro” papildinātās realitātes brilles, kuras iepriekšpasūtīt varēs jau no 19. janvāra. Šī ierīce nebūs nekāds lētais prieks un maksās 3499 ASV dolārus, tāpēc vēl jo svarīgāk ir, lai pirkums apmierinātu un brilles būtu patīkami lietot. Tieši tāpēc “Apple” informējusi, ka pirms “Vision Pro” iegādes klientiem ar “Face ID” palīdzību būs jānoskenē seja, lai pārliecinātos par pareizo ierīces izmēru.

    Kompānija norāda, ka lietotājiem būs vajadzīga jaunākā “Apple Store” lietotnes versija, lai veiktu sejas skenēšanu un iegādātos “Vision Pro”. Iespējams, “Apple” ar šo vēlas panākt to, ka šīs brilles kļūst par ļoti personīgu un pielāgotu ierīci, ko tik vienkārši nevar iedot kādam citam lietošanā. Šo pieņēmumu arī apstiprina fakts, ka tie lietotāji, kuri nēsā brilles, kopā ar “Vision Pro” varēs pasūtīt pielāgotas, ierīcē vienkārši ievietojamas lēcas ar vajadzīgo stiprumu. Šo iespēju nodrošina “Apple” sadarbība ar optikas uzņēmumu “Zeiss”.

    Avots: Apple

    “Vision Pro” būs iespējams iegādāties vietnē apple.com, lietotnē “Apple Store” un “Apple” fiziskajos veikalos. Tiesa, jau šobrīd uzsvērts, ka šīs viedās brilles būs ļoti sarežģīti nopirkt, jo uz izlaišanas datumu, 2. februāri, būs pieejami vien 60 000 līdz 80 000 vienību.

    “Apple” arī atklājis, ka uz izlaišanas brīdi “Vision Pro” lietotājiem būs piekļuve gan papildinātās realitātes mobilajām spēlēm, kas pieejamas “App Store”, gan vēl ap 250 spēlēm no “Apple Arcade”. Savukārt filmu baudītājiem sākotnēji pieejamas vairāk nekā 150 3D filmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.01.2024 13:13

    Reālajiem pircējiem prasīs arī asinsgrupu, izziņu no ārsta ka neslimo ar STD, izziņu par lojalitāti no drošības iestādēm un 20K$ garantijas depozītu bankas kontā.

    Bumbulis
    18.01.2024 07:55

    Viņās būs grūti pat stundu nosēdēt, nemaz nerunājot par filmu noskatīšanos.

    Reklāma