Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple Vision Pro” viedās brilles pārdošanā nonāks 2. februārī

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada jūnija sākumā izstrādātāju konferences WWDC23 laikā “Apple” kopā ar programmatūras jaunumiem izziņoja arī savas papildinātās realitātes brilles “Vision Pro”. Toreiz uzreiz bija skaidras dažas lietas – pirmkārt, šī ierīce būs diezgan dārgs prieks, otrkārt, pie pircējiem tā tik ātri nenonāks. Un patiesībā tā arī ir. Taču esam gana daudz un pacietīgi gaidījuši un sagaidījuši “Apple” paziņojumu, ka “Vision Pro” tirdzniecībā nonāks 2. februārī un maksās 3499 USD.

    Kompānija informējusi, ka daudzu ilgi gaidītā ierīce ASV būs pieejama no 2. februāra, taču iepriekšpasūtīt to varēs jau no 19. janvāra. “Vision Pro” brilles būs iegādājamas gan ASV “Apple Store” fiziskajos veikalos, gan internetā. Pakāpeniski ierīce nonāks pie pircējiem arī citviet pasaulē.

    Būtiski piezīmē, ka “Vision Pro” ir pirmais lielais “Apple” produkts kopš viedpulksteņa “Watch” izlaišanas 2014. gadā. Zīmīgi, ka uzņēmums “Vision Pro” izlaišanas datumu atklājis tieši tehnoloģiju izstādes “CES 2024” laikā. Taču skaidrs ir viens – “Meta” un pārējiem viedo briļļu ražotājiem būs jāsaturas, jo “Apple” ir gatavs pieteikt nopietnu konkurenci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slapjais Bebrs
    09.01.2024 12:21

    Yeey.
    Beidzot varēs, kaut virtuāli, apskatīt savus NFT apavus un “paturēt” “rociņā” bitkoinīšus :)

    Reklāma