Web Analytics
More
    Reklāma

    Izlaišanas dienā ar “Apple Vision Pro” varēs noskatīties 150 3D filmas

    Jaunākie raksti

    Straujiem soļiem tuvojas 2. februāris – diena, kad pārdošanā nonāks ilgi gaidītās “Apple Vision Pro” viedās brilles. Likumsakarīgi, ka, tuvojoties februārim, parādās arvien jaunas detaļas par gaidāmo ierīci. Piemēram, daudziem saistoši varētu būt tas, ka jaunās brilles tiks palaistas kopā ar 150 3D un iekļaujošām filmām un seriāliem.

    “Vision Pro” ļaus lietotājiem lejupielādēt un straumēt saturu no “Disney+”, “Max”, “Discovery+”, “Amazon Prime Video”, “Paramount+”, “Peacock”, “Red Bull TV”, “TikTok” u.c. Lietotāji varēs arī skatīties tiešsaistes un straumētu video, izmantojot “Safari” un citas pārlūkprogrammas.

    Reklāma


    “Apple” arī jau atklājis dažus no nosaukumiem, ko lietotāji varēs skatīties ar jaunajām brillēm. Tās ir 3D versijas tādām filmām kā, piemēram, “Avatar: The Way of Water”,  “Dune”, “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, “Avengers: Endgame”. Lietotāji varēs piekļūt šīm filmām un seriāliem, izmantojot “Apple TV” lietotni.

    Kompānija arī informē, ka “Vision Pro” būs saderīgas ar vairāk nekā miljonu “iOS” un “iPadOS” lietotņu. Tāpat brilles tiks palaistas kopā ar “Travel Mode” funkciju, kas tās ļaus ērti izmantot lidmašīnā. Ierīce ar vienu uzlādi darbosies 2 līdz 2,5h.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slais
    18.01.2024 10:48

    Latvijā droši vien ši gada beigās varēs tikt pie šīm brillēm.

    Usinss
    18.01.2024 16:22
    Reply to  Slais

    Not really. Ordered…

    Slais
    18.01.2024 17:55
    Reply to  Usinss

    Nu kādas tad ir? 🤦🏻

    Reklāma