Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejamas jau vairāk nekā 1000 “Apple Vision Pro” domātas lietotnes

    Jaunākie raksti

    Pirms gandrīz divām nedēļām pārdošanā nonāca ilgi gaidītās “Apple” viedās brilles “Vision Pro“, kas ir tiešs konkurents “Meta Quest3” brillēm (Marks Zakerbergs jau paspējis paust viedokli, ka viņa radītās brilles ir daudz labākas). Izlaišanas brīdī bija pieejamas vairāk nekā 600 lietotnes, kas tieši izstrādātas jaunajām “Apple” brillēm. Taču nupat uzņēmums apstiprinājis, ka “App Store” pieejamas vairāk nekā 1000 lietotnes, kas domātas “Vision Pro”.

    Ar šo panākumu platformā “X” dalījies “Apple” vecākais mārketinga viceprezidents Gregs Džosviaks (Greg Joswiak), kurš atklāja, ka “App Store” pieejamas vairāk nekā 1000 papildinātās realitātes lietotnes, kas ļauj dažādos veidos izbaudīt “Vision Pro” priekšrocības un iespējas.

    Reklāma

    Kopumā “visionOS App Store” ir pieejami vairāk nekā 1,5 miljoni lietotņu, kuras var izmantot ar šīm brillēm, taču lielākā daļa no tām ir “iPad” lietotnes. Tiesa, starp tām šobrīd nav daļa ļoti populāru lietotņu, piemēram, “Netflix“, “Spotify”, “YouTube”, “Instagram” un “TikTok”, un nav arī zināmas, vai un kad tās varēs izmantot ar “Vision Pro” brillēm.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma