Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi Mix 3 slaidera viedtālruņa apskats

    Nedaudz nepraktisks, bet nenoliedzami atšķirīgs un ātrs viedtālrunis.

    Jaunākie raksti

    Būs visai sarežģīti pāris vārdos aprakstīt Xiaomi Mi Mix 3 – tas ir viens no retajiem tiešām interesantajiem un vienlaikus arī ikdienā izmantojamajiem viedtālruņiem. Mi Mix 3 beidzot ir viedtālrunis ar ekrānu pa visu viedtālruņa priekšpusi, jo tam nenākas muļķoties ar pašiņu kameras iegrauzumu. Pašiņu kamera mūs ikdienā neapgrūtinās, kas vismaz manās acīs ir milzīgs pluss.

    Mi Mix 3 būtu daļēji uzskatāms par slaidera tipa telefonu. Protams, slaideris neslēpj tastatūru, slaideris arī neatbīdās ļoti tālu, tas atlec vaļā par aptuveni vienu centimetru, atklājot skatam divas pašiņu kameras un zibspuldzi. Ekrāna izgaismojuma sensors un tuvuma sensors (kas izslēdz ekrānu, kad liec telefonu pie auss) viltīgi paslēpti. Slaideris gan liek šo to zaudēt, piemēram, Mi Mix 3 nav izturīgs pret mitrumu un putekļiem. Arī ar tā saucamajiem koverīšiem būs zināmas problēmas.

    Mi Mix 3 nav pārāk plašs konkurentu loks. Var sacīt, ka Mi Mix 3 pārspēj tikai ZTE Nubia X (citu neko nespēju iedomāties), kas ir viedtālrunis bez pašiņu kameras, toties Nubia X aizmugurē ir vēl viens ekrāns. Par visai tuvu konkurentu varētu dēvēt arī OnePlus 6T.

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 9.0 Pie ar MIUI 10
    • Ekrāns: Super AMOLED, 6.39 collas, 1080 x 2340, ap 403 ppi, skrambu drošs Corning Gorilla Glass 5 ekrāna pārklājums, HDR atbalsts
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 845, 4×2.7 GHz Kryo 385 Gold & 4×1.7 GHz Kryo 385 Silver kodoli, Adreno 630 video apakšsistēma
    • RAM: 6.0 GB
    • Atmiņa: 128 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), 4G, NFC, USB Type-C
    • Kameras: 12+12 megapikseļi, f/1.8 platleņķa objektīvs, 1/2.55″ sensors, optiskā attēla stabilizācija, HDR, fāzes nobīdes autofokuss, sejas noteikšana, LED zibspuldze, 2160p ar 60 fps un 1080p ar 960 fps video. 24+2 megapikseļu priekšējā kamera ar zibspuldzi
    • GPS: dual-band A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
    • Papildus: USB Type-C un 18 W ātra akumulatora uzlāde (Quick Charge 4.0+), komplektā koverītis un 10 W bezvadu uzlādes ierīce
    • Izmēri un svars: 157.9 x 74.7 x 8.5 mm, 218 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Ion 3200 mAh
    • Krāsas: Jade Green, Sapphire Blue, Onyx Black
    • Cena: ap 550 eiro

    Izskats un uzbūve

    Visticamāk, lielākais Mi Mix 3 raksturojošais parametrs ir ekrāna laukuma attiecība pret viedtālruņa kopējiem izmēriem (screen-to-body ratio). Ar 93.4% rādītāju Mi Mix 3 vismaz Latvijā būs līderis. Apple iPhone XS Max šis pats rādītājs ir aptuveni 84.4%, Samsung Galaxy Note9 – aptuveni 83.4%. Jāatzīst, ka screen-to-body attiecība dažādos avotos norādīta (tiek rēķināta) dažādi. Dzīvē neesmu redzējis, bet internets vēsta, ka OnePlus 6T viedtālrunis ir gandrīz identiska izmēra ar tāda paša izmēra un malu attiecības ekrānu, bet OnePlus 6T ir neliels piles formas iegrauzums displeja augšpusē.

    Ko ar to vēlējos pateikt? Mi Mix 3 ekrāns nav izkropļots ar visādiem iegrauzumiem un Infinity-O caurumu. Lietotājam pieder visi 100 ekrāna procenti, nekas no vizuālās informācijas netiek nogriezts nost, kas ir lielākā ekrāna iegrauzumu problēma. Un visi šie procenti izskatās elpu aizraujoši, jo izmantota Super AMOLED tehnoloģija. Te gan būtu jānorāda, ka Mi Mix 3 ekrānam ir nedaudz nestandarta izšķirtspēja, kas nozīmē, ka ne visas lietotnes spēj pēc noklusējuma korekti attēloties – dažām lietotnēm parādās melna josla starp lietotni un viedtālruņa ekrānpogām, bet šādu lietotņu nav daudz. Te gan var nedaudz padarboties iestatījumos, atļaujot lietotnēm darboties pilnekrāna režīmā. Nav īsti skaidrs, kāpēc Xiaomi neļauj uzreiz visām lietotnēm darboties pilnā ekrāna laukumā. Video atskaņošanas laikā bieži paliek melnas sānu malas, attēlu var pastaipīt, bet tad tiek nogriezta augša un apakšdaļa.

    Mi Mix 3 aizmuguri sedz keramikas materiāls, tas pieejams vairākās krāsās, bet tās visas ir ar spoguļvirsmu. Attiecīgi Mi Mix 3 ir visādu pirkstu nospiedumu un citu draņķu magnēts. Mi Mix 3 arī ir visai slidens. Nedaudz palīgā nāk līdzi dotais koverītis, bet tas nosedz visu skaistumu, kā arī viedtālruņa slaidera dizains neļauj koverītim apakšdaļā nekur pieķerties – koverītis pie viedtālruņa turas tikai uz godavārda.

    Slaidera izpildījums ir viduvējs, bet ne vairāk. Ekrāns tiek slidināts uz leju, skatam atsedzot divas pašiņu kameras un zibspuldzi. Pēc pāris kabatā pavadītām stundām Mi Mix 3 vaļā atslidināšana atklās arī bikšu kabatas saturu putekļu formātā. Nav zināms, kas šajā laikā notiek ar slaidera mehānismu, cik ļoti tas cieš no kabatas putekļiem un pāris reizes veļasmašīnā izmazgāto salvešu plūksnām. Xiaomi pats apgalvo, ka Mi Mix 3 slaidera mehānisms nenodilst (citējot reklāmas lapu – ir kā jauns) arī pēc 300 000 novirināšanas reizēm.

    Atļaušos šoreiz saglabāt skepsi pret slaidera izturību ilgākā termiņā – te gan runāju par nevis paša mehānisma izturību, bet mehānisma aizsardzību pret putekļiem un sīkiem smilšu graudiņiem. Pilnīgi pieļauju, ka šīs 300 000 reizes iegūtas laboratorijas bezputekļu apstākļos pie absolūtās nulles. Esmu gatavs pieņemt no Xiaomi šo viedtālruni uz vasaras periodu, augusta beigās ziņotu, vai jūras smiltis, kuras vasarā maģiski parādās visur, nav ieķīlējušas Mi Mix 3 slaidera mehānismu.

    Tā kā neesmu liels pašiņu fans, mani iepriecināja iespēja Mi Mix 3 slaidera darbināšanai piešķirt citas nozīmes. Pēc noklusējuma, protams, tiek startēta pašiņu kamera, bet slaidera virināšanai vari pats piešķirt iespēju apskatīt laika prognozi, atbildēt uz saņemto ziņu vai veikt kādu citu darbību. Ja nervi ir galīgi čupā, vari pavisam atspējot jebkādas slaidera izsauktās darbības (tikai aktivizēsies ekrāns), un mierīgi visu dienu virināt telefonu, pacietīgi skaitot līdz 300 000.

    Kāpēc nodēvēju slaidera mehānismu par viduvēju? Diemžēl Mi Mix 3 nedaudz grab, kad raksti burtus ekrāntastatūras kreisajā pusē. Iespējams, tas ir tikai testam saņemtajai ierīcei, bet ieteiktu šo niansi veikalā pārbaudīt (slaideris aizvērts ciet, mēģini uzrakstīt kādu īsziņu vai ko tamlīdzīgu), jo grabēšana ir visai kaitinoša.

    Slaidera izmantošana arī likusi nedaudz samazināt akumulatora ietilpību. Jau pieminētais OnePlus 6T ļoti līdzīgos izmēros iežmiedzis nevis 3200 mAh, bet gan 3700 mAh.

    Mi Mix 3 iepakojuma kastīte ir uzpildīta ar visādiem jaukiem pārsteigumiem – jau minētais koverītis ir patīkams nieciņš, bet vēl patīkamāks nieciņš ir līdzi dotais bezvadu lādētājs ar ātru 10 W uzlādi. Komplektā ir arī ļoti ātrs 18 W vada lādētājs. Bezvadu lādētājs nodrošina uzlādi tikai horizontālā stāvoklī, kamēr Samsung piedāvā bezvadu lādēšanu arī atbalstot viedtālruni gandrīz vertikāli. Samsung diemžēl savu bezvadu lādēšanas ierīci viedtālruņiem līdzi nedod, to nāksies pirkt.

    Mi Mix 3 izmanto Samsung ražotu Super AMOLED ekrānu ar HDR atbalstu. Ekrāns ir ļoti spilgts (600 cd/m2) un kontrastains, tas arī piedāvā visai dziļi iestatījumos noglabātu Always-On iespēju pulksteņa un paziņojumu demonstrēšanai.

    Mi Mix 3 diemžēl neatbalsta Netflix HDR un arī HD satura atskaņošanu, jo viedtālrunis nav saņēmis Widevine L1 DRM protokolu. Skaņa no viedtālruņa nāk ārā tikai pa apakšdaļu, tā ir drīzāk viduvēja.

    Veiktspēja

    Mi Mix 3 ir visai standartizēta, flagmaņa cienīga tehniskā specifikācija. Viedtālruni darbina Qualcomm Snapdragon 845 procesors kopā ar 6 GB RAM un 128 GB atmiņu. microSD atmiņas kartes viedtālrunis pretī neņem.

    Sintētiskās veiktspējas testi Mi Mix 3 ierindo pašu jaudīgāko viedtālruņu sarakstā. Līdzīgus apbalvojumus Mi Mix 3 saņem arī ikdienas lietošanā, vien jāatceras, ka Xiaomi ar savu MIUI saskarni ir nedaudz paķēpājies par vizuālo pāreju animācijas garumiem. Animācijas ir visai ilgas, tās var slēpt kaut kādus saskarnes negludumus, bet animācijas nav tik vienkārši atslēdzamas.

    Programmatūra

    Mi Mix 3 ticis pie jaunās MIUI 10 (Global build) saskarnes un Android 9 Pie operētājsistēmas. Xiaomi ir izdevies apčubināt MIUI 10 saskarni, tā vairs nav atbaidošā, vecā MIUI, bet vēl arvien redzams, ka pielāgojumi nav ideāli. Piemēram, man tā arī neizdevās no Android Messages lietotnes iegūt paziņojumus, tie neparādījās ne bloķēšanas ekrānā, ne augšējā rīkjoslā, ne kā sarkans aplītis pie lietotnes ikonas sākuma ekrānā. Saskarne ir visai labi iztulkota, bet arī ne visas sadaļas. Angliski paliek, piemēram, Slider Settings. Šur tur dziļākos iestatījumu slāņos arī mīt pa kādai nelatviskotai vietai.

    Mi Mix 3 kreisajā sānā ir papildu poga, kas izsauc Google Assistant (līdzīgi kā Samsung izsauc Bixby), bet Xiaomi piedāvā šo pogu arī nedaudz pielāgot. Pielāgot varēsi pogas ilgāku paturēšanu vai dubultu nospiešanu – varēsi startēt kādu lietotni vai uzdevumu. Šie iestatījumi paslēpti zem neiztulkotā Slider Settings.

    Laikam visvairāk man traucē tas, ka Mi Mix 3 nereģistrē ilgāku piespiedienu uz mājasekrānos izkārtotajām ikonām. Tātad nebūs iespējams ātri uzsākt ziņas rakstīšanu, izsaukt jaunu cilni tīmekļa pārlūkā un veikt līdzīgas darbības.

    Noprotu, ka ārpus Ķīnas nav pieejams Xiaomi vizuālo tēmu veikals, ierīcē ir iekšā viena vizuālā tēma un pāris ekrāntapetes. Toties Xiaomi ļauj uzstādīt citus palaidējus (launcher), kas arī būtu jāieplāno dienaskārtībā. Xiaomi piedāvātais palaidējs piedāvā ierobežotu lietotņu režģi (4×5 ikonas, ja izdzēs Google rīku un pārcel laika prognožu rīku augstāk). Vismaz man ar 4×5 vai 4×6 (ja izdzēs arī laika prognozi) ir par maz.

    Xiaomi arī neļauj atspējot rūpnīcā uzstādītās lietotnes. Patīkami, ka Mi Mix 3 nav piedzīts ar visādiem reklāmas mēsliem, bet tāpat labprāt būtu vismaz apturējis vairāku lietotņu darbību.

    Kopumā – no Xiaomi MIUI 10 lietotāja saskarnes nav jābaidās, tā ir visai eiropeiska, neko neuzspiež, neko nereklamē. Ja kaut kas atšķiras no neaiztikta Android, tad nianses nav graujošas un iespaidu bojājošas. Kādreiz MIUI 7. un 8. versijas laikos bija daudz čābīgāk.

    Kamera

    Mi Mix 3 izmanto to pašu kameru, kas atrodama Xiaomi Mi 8 Pro viedtālruņa modelī, bet Mi Mix 3 esot uzlabota attēla apstrāde. Viedtālrunim ir divas 12 megapikseļu kameras ar 4-asu optisko attēla stabilizāciju un divkāršu optisko bezzudumu palielinājumu. Mi Mix 3 kameras lietotne piedāvā ne tikai HDR, bet arī mākslīgā intelekta palīdzības manuālu aktivizēšanu, kas ik pa laikam arī kaut ko dod klāt.

    DxO Mark Mobile testos Mi Mix 3 ierindojas vienā līmenī ar Samsung Galaxy Note9, piekāpjoties vien Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro un Apple iPhone XS Max. Jārēķinās gan, ka DxO Mark veic desmitiem testus, kas mums ne vienmēr būs aktuāli, pēc tam savelkot kopā visas kameras spējas.

    Mani divi lielākie novērojumi – šķiet, ka Mi Mix 3 tā īsti nekad neatslēdz HDR (aktivizēts un atslēgts HDR dod ļoti līdzīgus rezultātus), kā arī Mi Mix 3 kamera ļoti sliktos gaismas apstākļos dod neticami labu attēlu ar salīdzinoši zemiem trokšņu līmeņiem, kā arī tiek veiksmīgi saglabātas krāsas un detalizācija.

    Ļoti veiksmīgi darbojas automātiskais režīms tumšākā diennakts laikā, bet vari paspēlēties arī ar Night Mode. Ar Night Mode fotogrāfijas uzņemšanas process būs ilgāks, attēls tiek saasināts, šīs darbības laikā nevajadzētu kustināt viedtālruni. Kopumā rodas iespaids, ka Mi Mix 3 kameras lietotnes izskats un darbība paķerta no Huawei flagmaņiem, bet jau atkal – atmestas nevajadzīgās lietas, un uzlabotas labojamās nianses.

    Kopumā Mi Mix 3 rada ļoti labu iespaidu par kameras darbību. Divkāršais optiskais palielinājums ik pa laikam (ne pārāk bieži) dod knapi viduvējus rezultātus, kad salīdzina platleņķa kameras labo rezultātu ar teleobjektīva spējām. Pašiņu kamerai (dubultajām kamerām) ir LED zibspuldze, kas priecēs noteiktu lietotāju grupu.

    Nobeigumā

    Xiaomi Mi Mix 3 noteikti dēvējams par vizuāli iespaidīgu un modernu viedtālruni. Visi citi pie mums nopērkamie flagmaņi izmanto dažādu formu ekrāna iegrauzumus. Mazākais iegrauzums laikam būs OnePlus 6T, kamēr 2018. gada Huawei flagmaņiem iegrauzumi ir visai iespaidīgi. Mi Mix 3 piedāvā tikai pirkstu nospiedumu nolasītāju, tas pats izvietots viedtālruņa aizmugurē, nevis kā tagad ierasts – aiz ekrāna stikla.

    Patīkami, ka Mi Mix 3 komplektā nāk koverītis, ātrās uzlādes vada lādētājs un arī ātra bezvadu uzlādes ierīce. Tāpat komplektā iekļauta pāreja no USB Type-C uz 3.5 mm austiņu spraudni.

    Noteikti jāņem vērā, ka slaidera dizains uzliek pāris ierobežojumus – būs nelielas problēmas ar koverīšiem, viedtālrunim nav tik ietilpīgs akumulators un neredzēsi šajā viedtālrunī mitruma un putekļu noturību. Mani arī nedaudz mulsina Xiaomi MIUI ieviestās nianses ar lietotņu neattēlošanu pilnā ekrāna platībā pēc noklusējuma (atsevišķām lietotnēm nākas meklēt pilnekrāna aktivizēšanu saskarnes iestatījumos). Tā arī nesapratu, kāpēc Android Messages lietotne nespēj parādīt paziņojumus, kaut pašu lietotni vari uzstādīt kā primāro SMS apkalpotāju. Bet šī nav pirmā reize, kad Xiaomi MIUI izstrādā jokus.

    Līdzvērtīgā cenā ar gandrīz identisku tehnisko specifikāciju būs atrodams OnePlus 6T, bet tepat Latvijas veikalos bez rūpēm varēsi atrast gandrīz divas reizes lētāko Xiaomi Pocophone F1, kas arī ticis pie identiska procesora un līdzvērtīgiem citiem parametriem. Diemžēl OnePlus 6T rokās neesmu turējis un blakus Mi Mix 3 licis arī neesmu. Toties iemetu aci internetā, kur visai uzskatāmi var redzēt, ka Xiaomi ir piestrādājis pie digitālas Mi Mix 3 reklāmas attēlu uzlabošanas – nu nav dzīvē sānu apmales ap ekrānu tik plānas! Tuvu, bet nav.

    Vai es pats izvēlētos Mi Mix 3, turklāt maksātu savu naudu par šo viedtālruni? Kādā skarbākā mēnesī laikam mana izvēle kristu uz Pocophone F1, bet laikam jau labprātāk izvēlētos OnePlus 6T, kaut neesmu to rokās turējis. OnePlus virzienā mani vilinātu mitruma noturība, kas gan nav oficiāli noteikta IPxx formātā, jo šī sertifikācija maksājot naudu. Mi Mix 3 mani atbaidītu slaidera iespējamais trauslums un potenciālās problēmas ar putekļiem slaidera mehānismos.

    Patika

    + Pievilcīgs, pat unikāls dizains
    + Ļoti glīts ekrāns
    + Ātrdarbība
    + Samērīga cena

    Nepatika

    – Slaidera dizains neļaus izmantot mīkstos koverīšus
    – Smags, bet svaru nedod milzu akumulators
    – Kā jau Xiaomi ierasts, nav pilnvētīga HDR un Netflix atbalsta
    – Nav putekļu un mitruma noturības

    P.S. Paldies, Xiaomi Latvia veikalam, kas mums sarūpēja Mi Mix 3 uz testu.

    Nedaudz nepraktisks, bet nenoliedzami atšķirīgs un ātrs viedtālrunis.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains un korpuss
    6
    Ekrāns
    9
    Programmatūra
    6
    Veiktspēja
    8
    Akumulators
    7
    Kameras
    8
    Cena
    7
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    29.01.2019 17:39

    slaideris? nē, latviski ir slīdonis.

    x
    29.01.2019 17:48

    intereses pēc paskatījos, ko ražotājs domā ar 4 asu stabilizāciju….manuprāt, tās ir nevis asis, bet pusasis….asis sanāk tieši 2.
    ok ok, negribu nevienam izbojāt pirkumu)

    Kaspars
    30.01.2019 08:22

    Dīvaini gan tie salīdzinošie testi, ja nemaldos, tad ar veciem telefonu modeļiem.. Jeb kļūdos?

    Kursors.lv
    30.01.2019 09:05
    Reply to  Kaspars

    Tu runā par ekrānšāviņiem no veiktspējas (benchmark) testiem? Tie paši saliek pēc rezultāta līdzīgas ierīces blakus, mēs šo nevaram ietekmēt no savas puses.

    x
    30.01.2019 09:47

    ko, ko? kādi šāviņi? ir taču ekrānkopijas – kāpēc apdraudēt sevi un citus ar šāviņiem)

    Kursors.lv
    30.01.2019 09:49
    Reply to  x

    OK, ja vēlies pavisam pa latviskam, tad paliekam pie ekrānuzņēmums http://termini.lza.lv/term.php?term=screenshot&list=&lang=&h=

    x
    30.01.2019 10:03
    Reply to  x

    jebkurš vārds, kas apzīmē attēlu – uzņēmums, bilde, kopija – ir labāks par šāviņu, kas liek prātot – vai ekrānšāviņa izgudrotājs bija mazizglītots vai otrādi -ļaunais ģēnijs, kurš ar nodomu palaida tautā šo vārdu, lai noskaidrotu, vai cilvēkiem var iebarot tiešām jebko.

    Kaspars
    30.01.2019 10:51

    Citēju – “Sintētiskās veiktspējas testi Mi Mix 3 ierindo pašu jaudīgāko viedtālruņu sarakstā.” Bet tas jau nav objektīvi, ja tiek salīdzināts ar S6 un Note 4…

    Kaspars
    30.01.2019 11:06

    Ņemu vārdus atpakaļ, gsmarena tiešām tā arī ir, tikai jocīgi, ka tiek salīdzināts ar novecojušiem modeļiem. Peace ;)

    Yan Jet
    01.02.2019 03:28

    Nesaprotu kādēļ visiem apskatniekiem nepatīk slaidera mehānisms?
    Pirmām kārtām to lietos tikai lai uzņemtu selfijus, jo pirkstu nospiedumu lasītājs ir ērti pozicionēts un izcili ātrs. Tad cik selfijus dienā average Joe uzņem? Es, piemēram, nevienu.
    Otrs būtu tas, ka mehānisms ir ļoti vienkāršs – tur nav kam salūzt. Slidinās kā atvilktne un fiksējas/atgrūžas uz 2 magnētiem.

    Pēdējā laikā ļaudis saka, ka nav inovāciju, visas trubas esot vienādās (ko ir grūti apstrīdēt). Te tev iedod svaigu atvasinājumu, bet joprojām slikti. Man šķiet, ka Mi Mix sērija ir izdevusies. Vai es pirktu Mi Mix 3? Nē, pagaidītu 3s pēc 1/2 gada, kur šis konkrētais dizaina variants būs pieslīpēts.

    Paldies Artim par apskatu.

    Kursors.lv
    01.02.2019 06:40
    Reply to  Yan Jet

    Nepatīk, jo tam ir vairāki trūkumi: grab un rada sajūtu, ka drīz salūzīs. Plus, interesants risinājums bez lielas jēgas.

    Juris
    05.02.2019 08:42

    Kristap, tev nav taisnība – arī es uzskatu šo par pašlaik inovatīvāko un telefonu, kurš ir sasniedzis to, uz ko citi tikai tiecas – regulāras formas infinity displejs. Gandrīz nevienam tāda nav, un ne es vienīgais ciest nevaru tos ekrāna izgrauzumus ar bezjēdzīgu funkcionalitāti
    Ja nelieto slaidera funkciju (kurš nopietns cilvēks taisa selfijus?) šis tiešām ir lielisks telefons ar labu kameru, ekrānu un jaudu.
    Savulaik bija populāri samsung slaideri (gan jau bija citi ražotāji arī) – un bija ok.

    Kursors.lv
    05.02.2019 09:10
    Reply to  Juris

    Taisnība izkristalizēsies ar laiku, pagaidām ir mani un tavi pieņēmumi :) Es tiešām uzskatu, ka dzīšanās pēc viengabala displeja bez iegrauzumiem vai caurumiem neatsver to slaidera mehānismu.

    Kāpēc ražotāji nevar taisīt telefona aizmugurē papildus nelielu displeju priekš selfiju funkcijas? Tad varētu vismaz izmantot ar aizsargkorpusu. Slaidera funkcija tik slidenam telefonam… … Turklāt slaideris diezgan reducē ieliekamās baterijas tilpumu/ietilpību …

    Juris
    08.02.2019 08:21

    Ir, ir vismaz viens brīnums uztaisīts tavām vēlmēm

    https://www.gsmarena.com/zte_nubia_x-9347.php

    Reklāma
    Nedaudz nepraktisks, bet nenoliedzami atšķirīgs un ātrs viedtālrunis.Xiaomi Mi Mix 3 slaidera viedtālruņa apskats