Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņots OnePlus 6T, viedtālrunis brien spēļu entuziastu virzienā

    Jaunākie raksti

    OnePlus vakar vakarā izziņojis savu jaunāko veikumu OnePlus 6T, kas teorētiski būtu uzskatāms par OnePlus 6 atjauninājumu, tomēr jaunais modelis ir atnesis vairākas būtiskas nianses. OnePlus 6T pamanījies kļūt nedaudz dārgāks, bet te jānorāda, ka vairs nav pieejams 64 GB modelis. OnePlus 6T lētākais modelis saņēmis 6 GB RAM un 128 GB atmiņu. 8 GB RAM un 128 GB atmiņas versija pat kļuvusi nedaudz lētāka, ja to salīdzina ar OnePlus 6.

    Reklāma

    OnePlus 6T darbina jau ierastais, bet ļoti ātrais Snapdragon 845 procesors. OnePlus 6T RAM atmiņai ir Smart Boost iespēja, kas uzlabo lietotņu darbības ātrumu. Pamatā Smart Boost darbosies kopā ar populārākajām un prasīgākajām viedtālruņu spēlītēm.

    OnePlus 6T uzlabots tā dēvētais ekrāna izgrauzums – tas kļuvis mazāks, nedaudz glītāks. Viedtālrunim ir AMOLED tehnoloģijas ekrāns ar FHD+ izšķirtspēju. Lielākais OnePlus 6T jaunums ir pirkstu nospiedumu nolasītāja novietojums aiz ekrāna aizsargstikla. Līdzvērtīgs pirkstu nospiedumu nolasītājs ir pieejams Oppo un Huawei viedtālruņos.

    OnePlus 6T ir arī atvadījies no standarta 3.5 mm austiņu pieslēgvietas. Toties par 12% (līdz 3700 mAh) palielināta akumulatora ietilpība.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=EKZ7ObS-4QY

    OnePlus 6T būs iegādājams no 6. novembra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Briedis
    30.10.2018 08:43

    Ja nav 3,5mm caurums, varbūt varam cerēt, ka aparāts beidzot būs mitrumizturīgs? Iekārojams verķis. Šis varētu piespiest mani migrēt no ābola.

    Uldis M.
    30.10.2018 09:04
    Reply to  Briedis

    pasaki man – kā tas varētu tevi piespiest no kaut kā migrēt?

    itanium
    30.10.2018 09:56
    Reply to  Briedis

    Vari, protams, cerēt, bet nav/nebūs. Vismaz nekur nav tādas informācijas.

    Uldis Krastiņš
    30.10.2018 18:39
    Reply to  Briedis

    Līdz šādai inovācijai OnePlus vēl nav ticis.

    Uldis M.
    30.10.2018 09:16

    Es skatos uz to mazo iegrauzumu un prātoju – vai tas izskatās labāk par plato iegrauzumu vai nē?… Šāds mazais iegrauzums man kaut kā pat vairāk krīt acīs – gluži kā izdedzis pikselis monitorā. Bet var jau būt ka dzīvē ar melnajiem foniem ir pat ļoti ok.

    Briedis
    30.10.2018 10:08
    Reply to  Uldis M.

    Iegrauzums jau nav fizisks objekts, kas var iekrist acī. Acī var iekrist gruzis, smilšu grauds utt.
    Pie tam cilvēks esot iracionāli domājoša būtne, kurai būtu jāsaprot, ka tas nav izdedzis pikselis… :)

    Uldis M.
    30.10.2018 10:18
    Reply to  Briedis

    Labs! :D
    Malacis! “Trāpīji” manās vārdu spēlēs!

    Jurģis Spulenieks
    30.10.2018 10:18
    Reply to  Uldis M.

    Man mazs izgrauzums šķiet loģiskāks, ja vien izgrauzumā nav specifiskas sejas atpazīšanas fīčas apslēptas. Tomēr organiski man to pilienu prasītos iebīdīt stūrī. Jaunie Samsung un Asus koncepti rāda, ka ražotāji par to aizdomājušies tikai tagad.

    Uldis M.
    30.10.2018 10:19

    Es arī tieši iedomājos ka viens “nošķelts” stūrītis varētu izskatīties labāk.

    Madara_Saule
    30.10.2018 10:30
    Reply to  Uldis M.

    Es, piemēram, nekādu nespēju saprast to kreņķi par iegrauzumu. It sevišķi, ja to iespējams nomaskēt – padarīt melnu. Man tagad uz galda stāv divi, gandrīz vienāda izmēra tālruņi: Samsung A9 un Huawei Mate 20 Pro. Samsungam – “infinity” displejs un nav iegrauzuma. Mums tiek tas mārketēts kā īpašs sasniegums. Huawei, savukārt ir tāds pats infinity, tikai vēl lielāks – bez tās biezās augšējās malas, kur skaļrunis un pašiņu kamera! Turklāt iegrauzuma gadījumā man vismaz nerādās visi servisa paziņojumi ekrānā, bet ausīs!

    Agris
    30.10.2018 12:39

    Pēc šī apskates es arī sāku domāt, ka varbūt jāpārmetas no Apple uz OnePlus. Šobrid iphone7, kuram vēl garantija līdzfebruārim, ideālā stāvoklī, bet reāli par to šobrīd var dabūt knapi 300Eur, kas ir 35% no iegādes vērtības – ši stratēģija varbūt uzņemumam ir laba tirgot vecos modeļus par zemāku cenu, bet īpašniekiem tas ir sitiens zem jostasvietas, jo šobrīd jauns i7 maksā oficiāli 519Eur šķiet.
    Ja agrāk kā viena no īpašībām labajām bija, ka vērtība otreizējā tirgu ir laba, tad tagad tā krīt tāpat kā Samsung un pārējiem ķinas brīnumiem un tas pie telefonu kāpošās cenas ir arvien lielāks zaudējums patērētājam, proti dārgāk pērc un lētāk pārdod, respektīvi teorētiski Tu “nomā” telefonu par krietni dārgāku cenu.
    Kolēģe nopirka Samsung S9+, pēc nedēļas Bite un vēlāk LMT deva 260 laikam EUR atlaidi..
    Bišķu tie ražotāji ir saspiedušies un var redzēt ar OnePlus, ka var uztaisīt izcilu telefonu par cenu, kas ir puse no Hjūveij, aplamāutt. un, ka ar zemu cenu var pelnīt pietiekoši, tāpat visiem ap 200$ pašizmaksa

    Kristaps Skutelis
    30.10.2018 12:47
    Reply to  Agris

    Ne viss ir tik vienkārši. OnePlus īsti nevar salīdzināt ar citu ražotāju flagmaņiem, jo tam nav vairāku būtisku iespēju, kas ir citiem. Piemēram, ūdensizturības, plašāku kameras iespēju (vairāk kameras moduļu) un bezvadu uzlādes. OnePlus liek uzsvaru uz pliku veiktspēju, jo mums piedāvā ļoti jaudīgu procesoru, lielu operatīvo atmiņu, pieklājīgu displeju un diezgan tīru Android versiju. Tie visi ir neapšaubāmi plusi, tomēr ar to nepietiek, lai OnePlus 6T noliktu vienā līgā ar lielajiem puikām. Tā tomēr ir diezgan specifiska ierīce ar laikā mainīgu, bet ne pārāk lielu auditoriju ar konkrētām un specifiskām vēlmēm.

    Par to otrreizējo tirdzniecību arī viss vēl ir vienkārši. Kritums ir liels visos gadījumos, bet kopumā iPhone joprojām ir iespējams pārdot veiksmīgāk otrās vai trešās rokās. Samsung un Huawei jau krietni švakāk, ja vien ražotāji nenāk pretī ar savām atpirkšanas programmām. Tādu OnePlus varēsi kaut kā pārdot, ja pretī cilvēks zinās kas vispār ir OnePlus. Saproti, ka vairums to uzskata par kārtējo random ķīnieti un turas no tādiem pa gabalu, ja vien neatdod par limonādi :)

    Madara_Saule
    30.10.2018 12:53

    nu re, Kristaps izņēma vārdus no rokām…

    Uldis Krastiņš
    30.10.2018 18:49

    One Plus otrreizējā tirgū būs pagrūti, frīku telefon. Tad jau Huawei būs ļoooooti atpazīstams.

    anonymous
    30.10.2018 13:43
    Reply to  Agris

    nu jau $200 pašizmaksa jaunajam iPhone… XS Max aprēķinātā dzelžu pašizmaksa ir $453, tikai plikiem dzelžiem, neskaitot algas inženieriem, loģistikas un mārketinga izmaksas un citus izdevumus.

    Uldis Krastiņš
    30.10.2018 18:47
    Reply to  anonymous

    Nabadziņi, tikai štuku uz ierīci uzvāra😓

    Reklāma