Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” paplašina kriptovalūtu funkciju sīklietotnē: pievienota Ripple un Bitcoin Cash

    Jaunākie raksti

    Vēl pagājušā gada decembrī “Revolut” iepazīstināja ar jaunu funkciju, kura vairāk nekā 1.8 milj. sīklietotnes lietotājiem ļauj acumirklī iegādāties, glabāt un mainīt kriptovalūtas. Bez jau atbalstītās Bitcoin, Litecoin un Ether, Londonas jaunuzņēmums šodien paziņo, ka pievieno arī Ripple (XRP) un Bitcoin Cash.

    “Sniedzot saviem lietotājiem iespēju viegli iegādāties un pārdot kriptovalūtas, mēs turpinām nostiprināt savu kā finanšu sistēmas huligāna tēlu – protams, vēl ir daudz veidu, kā šo sistēmu iespējams spēcīgi sapurināt un padarīt lietotājam ērtāku un lētāku”, – stāsta “Revolut” uzņēmējdarbības attīstības vadītājs A. Bičeika.

    Reklāma

    Izvēli pievienot XRP un Bitcoin Cash noteica lielais pieprasījums un aktīvi izpaustā klientu interese, kā arī tas, ka daži no pasaules svarīgākajiem kriptovalūtu maiņas punktiem drīzumā tāpat sāks atbalstīt šīs digitālās valūtas.

    “Jaunākās kriptovalūtas izvēlējāmies ņemot vērā savas sabiedrības vēlmes. Kad tai pajautājām, ko vēl vajadzētu pievienot, vaicājums pēc XRP un Bitcoin Cash, nenoliedzami, bija vislielākais. Pēc vairāku mēnešu pārrunām un programmēšanas, visi ļoti priecājamies par rezultātu un iespēju saviem klientiem piedāvāt pieeju jau pie piecām kriptovalūtām”, – stāsta Vlad Yatsenko, “Revolut” līdzdibinātājs un Tehnoloģiju vadītājs.

    “Revolut” klienti acimirklī var izmainīt jebkuru no 25 sīklietotnē atbalstītajām fiat valūtām tieši pret kriptovalūtām, tās droši glabāt sīklietotnē, pārsūtīt citiem “Revolut” lietotājiem un izmainīt atpakaļ, turklāt, sīklietotnē iespējams iestatīt arī brīdinājumu, kad kāda no kriptovalūtām tuvojas vēlamajai vērtībai.

    “Pasaulē tāds kriptovalūtu piedāvājums pagaidām ir bezprecedenta – to veidojām, lai saviem klientiem piedāvātu pašu vienkāršāko veidu saņemt pieeju kriptovalūtām. Mūsu izveidotais rīks ir paredzēts masu lietošanai. Lielākajai daļai cilvēku kriptovalūtas ir interesantas, taču viņus atbaida doma par maiņas punktiem, privātām atslēgām vai “aukstie” naudasmaki. Tādēļ šeit saskatījām lielu tirgus iespēju tādam piedāvājumam, kurš pilnībā vienkāršo un paātrina pieeju virtuālajām valūtām”, – apgalvo V. Yatsenko.

    Pagājušajā mēnesī, nesen vienradža (Unicorn) statusu sasniegušais jaunuzņēmums iepazīstināja arī ar viedkrājkasēm “Revolut Vaults”, kas ļauj klientiem noapaļot ikvienas norēķināšanās summu līdz tuvākajam veselajam skaitlim un sīknaudu automātiski atliek taupīšanai. Sevišķi lielu uzmanību sagaidīja iespēja sīknaudu uzreiz konvertēt un krājkasēs krāt kriptovalūtās. Lietuvā krājkašu pildīšana ar kriptovalūtām kļuva par populārāko izvēli pēc eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dzintars Rudzitis
    24.05.2018 08:33

    Štrunts ar bitcoin, mēģināju no savas debit kartes pārskaitīt uz aplikāciju, lai pasūtītu fizisko karti, taču nekas nesanāk, visu laiku rāda Verification un nauda tā arī neaiziet. Tas varbūt saistīts, ka mana karte nav apstiprināta? Atsaucies Revolut brīvprātīgais ;)

    Šaraškina kantora
    24.05.2018 09:01

    Rakstiet iesniegumu, mēneša laikā atbildēsim! :D

    Ints
    24.05.2018 16:30

    Pirmkārt, jāņem vērā, ka Revolut esošās kriptovalūtas pirkšanas iespējas ir fufelis. Tās var nosaukt “gliemežvāciņiem”, kuri piesaistīti kriptovalūtu vērtībai. Tās nav īstas kriptovalūtas, bet tikai kaut kas, ar to vērtību. Šos iegādātos bitcoinus nevar pārsūtīt uz bitcoin maciņu vai samaksāt kā kriptovalūtu. Var tikai šo “viltus” kriptovalūtu pārsūtīt citam Revolut lietotājam. Tā kā viņi ar to mānās reklāmās.

    Reklāma