Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” lietotāji var pirkt un mainīt Bitcoin, Litecoin un Ethereum kriptovalūtas

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ “Revolut” savus lietotājus iepazīstina ar revolucionāru soli kriptovalūtas tirdzniecībā, tādejādi tradicionālās finanšu pasaules spēlētājiem sevi vēl vairāk pierādot kā vienu no nopietnākajām alternatīvām. Tagad “Revolut” lietotāji vien dažu sekunžu laikā sīklietotnē varēs iegādāties jebkuru no trīs pasaulē populārākajām kriptovalūtām – bitmonētu (bitcoin), litemonētu (litecoin) vai ēteri (Ethereum).

    Lietotājam ir vien jāpapildina savs “Revolut” konts ar vienu no 25 sīklietotnē atbalstītajām valūtām un šo naudu uzreiz var izmainīt pret jebkuru kriptovalūtu. Tāda maiņas procedūra ilgst tikai 30 sekundes un pašlaik pasaulē ir teju vai pats ātrākais veids kriptovalūtas iegādei vai pārdošanai.

    Reklāma

    “Kriptovalūtas ieviešana jau ilgu laiku bija mūsu klientu galvenais lūgums – mēs to sadzirdējām skaidri un ātri, tādēļ uzreiz ķērāmies pie darbiem. Tomēr šīs sistēmas izveidošana un iepazīstināšana ar to prasīja sevišķi daudz darba, laika un izmaksu”, – apgalvo “Revolut” Baltijas reģiona vadītājs Andris Bičeika (Andrius Bičeika). “Taču par rezultātu ļoti priecājamies. Sniedzot saviem lietotājiem iespēju viegli iegādāties un pārdot kriptovalūtas, mēs turpinām nostiprināt savu kā finanšu sistēmas huligāna tēlu – protams, vēl ir daudz veidu, kā šo sistēmu iespējams spēcīgi sapurināt un padarīt lietotājam ērtāku un lētāku”, – stāsta A. Bičeika.

    “Revolut” lietotāji iegādātās bitmonētas, litemonētas un ēteru var glabāt tajā pašā sīklietotnē kopā ar citām valūtām vai arī bez maksas un nekavējoties pārsūtīt kriptovalūtas citiem “Revolut” lietotājiem. Ja, norēķinoties ar karti, kontā nebūtu pietiekami daudz līdzekļu kādā no tradicionālajām (fiat) valūtām, sīklietotne norēķināšanās laikā automātiski konvertēs kriptovalūtas, pielāgojot labāko iespējamo kursu.

    “Lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu pieskarties digitālo valūtu pasaulei, nācās pamatīgi samazināt barjeras, kuras ierobežoja iekļūšanu šajā tirgū. Ieviešot kriptovalūtas “Revolut” platformā, mēs sniedzam iespēju visiem saviem lietotājiem sākt tās lietot vienkāršā, ātrā un drošā veidā”, – apgalvo “Revolut” galvenais inženieris un projektu vadītājs Lewis Tuff.

    Lai kriptovalūtas izmantošana būtu vēl ērtāka, “Revolut” pirmo reizi pasaulē sniedz iespēju maiņu veikt izmantojot jebkuru no 25 dažādām fiat valūtām – tādā veidā tie, kuri vēlas iegādāties kriptovalūtu, piemēram, par Polijas zlotiem vai Šveices frankiem, izvairīsies no valūtas maiņas maksājumiem, jo naudu nenāksies sākumā izmainīt pret ASV dolāriem vai eiro.

    Kriptovalūtu maiņu “Revolut” piedāvās par tirgū sevišķi konkurētspējīgu maiņas maržu. Līdz šim daudz cilvēku nonāk dažādu maiņas vietu un brokeru lamatās, kad tikai vēlāk saņem informāciju par maiņas procesa maksājumiem, kuru kopējā summa var sasniegt 5 līdz 9 procentus no maiņas summas. Ar “Revolut” klientiem tiek garantēta 1,5 procentu komisijas maksa par maiņu, nepiemērojot papildu slēptus maksājumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    06.12.2017 11:41

    Ak tad redz kas zem šitās “bankas” slēpjas :)

    Krotow
    06.12.2017 12:31
    Reply to  KKTK

    Un kad nobruks kārtējā virtuālās naudas piramīda, varēs kasīt starp…, domīgi bolīt acis un teikt, ka neko nezina.

    Jānis A
    06.12.2017 12:27

    Nu ja viņi garantē 1.5% tad jau nav tik slikti, jo tas pats coinbase prasa ~4% par depozītu.

    06.12.2017 13:29
    Reply to  Jānis A

    4% ir pērkot ar kredītkarti, nevis par depozītu (SEPA).

    Pumba
    08.12.2017 12:24
    Reply to  Jānis A

    Bitstamp.net ir 0.25% no darījuma summas.

    GundarsBarons
    06.12.2017 14:27

    Hipsteri ar saviem līzingā paņemtiem ifoniem varēs no vecākiem izdīktos eirikus pārvērst coinos un tad pasūtīt no čainas caur aliexpress silikona apvalciņu savam ifonam. Un jutīses mega kruti, cik viņi ekonomiski aktīvi un kādu pienesumu devuši pasaulei. Jā, mileniāļu paaudzes vērtības…

    Janis Alksnis
    06.12.2017 14:53

    labāk būtu noslēgts ar statoil un neste par apkalpošanu.
    vakar abos divos aplikācija pateica, ka nav partneru sarakstā un darījumu atteica

    oldschool zerolemon fan
    06.12.2017 18:50
    Reply to  Janis Alksnis

    Ļauj minēt – tu mēģināji uzpildīties “automātā”? Ja tā, tad te nu mēs redzam klasisku PREPAID kartes mīnusu attiecībā pret normālu debitkarti.

    Viesturs Š Plešs
    06.12.2017 21:40

    Revolut it prepaid VISA kartes?

    oldschool zerolemon fan
    07.12.2017 11:56

    Jā ir, bet pagaidām tikai testa režīmā. Domājams, ka no nākamā gada tiks piedāvātas visiem. Bet ceru, ka pēc bankas licences saņemšanas būs nevis PREPAID, bet normālas.

    ņerga
    07.12.2017 08:06
    Reply to  Janis Alksnis

    Tad tev vajag Blue Orange karti!

    Janis Alksnis
    08.12.2017 13:38
    Reply to  ņerga

    kam man vēl vienu karti, kas ir LV jurizdikcijā? :)

    07.12.2017 10:02

    Kad tas būs pieejams aplikācijā reālai lietošanai?

    emilsgulbis
    08.12.2017 10:45

    Var mainīt uz crypto coiniem, bet neko pirkt nevar un sūtītuz bitcoin wallet arī nē.
    Supports teica, ka pagaidām nav info vai kas mainīsies.
    Diezgan forši, ka var ērti un lēti to darīt, bet tizli, ka ar to ari viss beidzas

    Raimonds Barakausks
    11.12.2017 19:29

    Tikai NELIELA nianse, kriptovalūtu var iepirkt tikai PREMIUM lietotāji (vismaz šobrīd).

    Reklāma