Web Analytics
More
    Reklāma

    “Robinhood” tagad Eiropā piedāvā tirgoties ar kriptovalūtām

    Jaunākie raksti

    Populārā akciju un kriptovalūtu tirdzniecības platforma “Robinhood” pirms nedēļas paziņoja, ka savus pakalpojumus sāk piedāvāt Lielbritānijā. Tagad uzņēmums izvērsies vēl plašāk un lietotājiem Eiropas Savienībā (ES) piedāvā kriptovalūtu tirdzniecības pakalpojumus.

    Uzņēmums skaidro, ka pagaidām Eiropas klientiem pieejama tikai tirgošanās ar kriptovalūtām. Lietotāji var pirkt un pārdot 25 kriptovalūtas, tostarp “Bitcoin” un “Ethereum”. Savukārt akciju tirdzniecība gan joprojām būs pieejama vienīgi Lielbritānijā. Iespējams, šeit vēl jāpanāk vienošanās ar ES atbildīgajām institūcijām.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka ES aktīvi izstrādā noteikumus kriptovalūtu izsekojamībai, lai novērstu nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu un nodrošinātu mazumtirgotāju aizsardzību pret tirgus nestabilitāti. Viens no svarīgākajiem noteikumu kopumiem šajā ziņā ir “Markets in Crypto-Assets” jeb MiCA, kas tiek uzskatīts par vienu no visaptverošākajām politikām kriptovalūtu regulēšanai. Tas ir arī iemesls, kāpēc “Robinhood” nolēma ienākt Eiropā un piedāvāt “Robinhood Crypto” pakalpojumus.

    Sākot no 7. decembra “Robinhood Crypto” mobilā lietotne ir pieejama Eiropas Savienībā un to var izmantot lietotāji, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Uzņēmums sola ar laiku tirdzniecībā iekļaut plašāku kriptovalūtu klāstu un pievienot lietotnē jaunas funkcijas, piemēram, iespēju veikt kriptovalūtu pārskaitījumus un saņemt atlīdzības par uzdevumu veikšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    08.12.2023 13:06

    Ko te lai piebilst? Ja nu vienīgi:

    mass adoption, vetsīt

    Youtuberis
    09.12.2023 16:00

    Njā. Tas pats robinhood kas slēdza parasto lietotaju iespeju iegadaties gamestop, lai pasargàtu bagatos hedge fund investorus kuri ar naudu derēja ka gamestop vertiba kritīsies

    Robinhood nekad neuzticētu pat santīmu.

    Kursors.lv
    09.12.2023 16:32
    Reply to  Youtuberis

    Tev ir tāds ļoti romantisks skatījums uz to laiku notikumiem. Arī pašam Robinhood bija risks iekulties pamatīgās finansiālas dabas problēmās, ja tas trakums ap tiem shit-stockiem turpinātos un netiktu sabremzēti Reddit gudrinieki.

    Vizijs
    09.12.2023 16:31

    Robinhood mēsli, kas aizliedza tirgošanos ar gamestop, kad biezie maki shortojot pakāsa ievērojamas summas, pakāsa lielu daļu lietotāju ASV. Tagad centīsies atgūt lietotājus caur Eiropu. Iesaku nevienam tur savu naudu neinvestēt

    Daniels
    10.12.2023 10:24

    Gribèju piereģistrēties aplikācijā, vispirms ar sms palīdzību, neatnāca sms… tad ar zvanu uz telefonu, nezvana… nu tad jau arī laikam nav lemts :D
    Iztikšu ar 3 biržām, kurās jau esmu ))

    Reklāma