Web Analytics
More
    Reklāma

    Neskatoties uz straujo izaugsmi, “Robinhood” plāno atlaist 9% no darbiniekiem

    Jaunākie raksti

    Populārā akciju tirdzniecības platforma “Robinhood” paziņojusi, ka, neskatoties uz straujo izaugsmi, plāno atlaist no darba 9% pilnas slodzes strādājošo. Tas nozīmē, ka jauns darbs gluži negaidot drīz vien būs jāmeklē apmēram 350 darbiniekiem.

    “Robinhood” izpilddirektors un līdzdibinātājs Vlads Tenevs savā paziņojumā otrdien norādījis, ka 2020. gadā un 2021. gada pirmajā pusē uzņēmums piedzīvoja “hiper izaugsmes” periodu, ko galvenokārt veicināja ar pandēmiju saistītais lokdauns, zemās procentu likmes un valdības fiskālie stimuli. Tas, ka “Robinhood” bija ticis uz zaļa zara, liecina ne tikai ieņēmumu pieaugums, bet arī darbinieku skaita palielināšana no 700 līdz teju 3800.

    Reklāma

    Šī straujā darbinieku skaita palielināšana beigu beigās radījusi daudzu amatu dublēšanos un liekas darba rokas, kas esot novērojams šobrīd. Tāpēc, kā ziņo Tenevs, pieņemts lēmums likvidēt daļu darba vietu. Viņš skaidro, ka pēc visu faktoru rūpīgas izvērtēšanas, “Robinhood” izlēma, ka darbinieku skaita samazināšana ir pareizs lēmums, kas uzlabos efektivitāti, palielinās ātrumu un nodrošinās, ka uzņēmums spēj noreaģēt uz klientu mainīgajām vēlmēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    28.04.2022 11:43

    9% darbinieku vai 9% no katra darbinieka? miesnieki!

    Slapjais Bebrs
    29.04.2022 18:06

    Rob in Hood :D

    Reklāma