Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut sāk piedāvāt eSIM pakalpojumu

    Jaunākie raksti

    Revolut, globālā finanšu lietotne ar vairāk nekā 40 millioniem klientu visā pasaulē un 300 tūkstošiem Latvijā, kļūst par vienu no pirmajām digitālajām bankām EEZ, kas piedāvā eSIM un globālos datu plānus saviem klientiem. Revolut eSIM ļauj klientiem izmantot mobilos datus ārzemēs bez negaidītām viesabonēšanas maksām vai traucējumiem.

    Sākot ar 2024. gada 25. martu visi Latvijas Revolut klienti ar eSIM saderīgām ierīcēm iegūs piekļuvi eSIM kartei neatkarīgi no viņu plāna. Kad tā tiks instalēta, klienti varēs papildināt datus, lai kur viņi dotos, — bez fiziskas SIM kartes nepieciešamības. eSIM kartes savienošana ļauj klientiem izmantot lietotni Revolut, neizmantojot savus mobilos datus. Tāpēc, ja Revolut klients ielido valstī un viņam nav datu piekļuves, viņš joprojām var piekļūt savai lietotnei Revolut un izmantot visus produktus un funkcijas, tai skaitā iespēju papildināt savus datus.

    Ar instalētu eSIM lietotnē Revolut, plāna Ultra klienti iegūs piekļuvi jaunām priekšrocībām kā daļai no sava plāna — 3 GB mobilo datu, ko izmantot visā pasaulē ar limita atjaunināšanu katru mēnesi. Latvijas klienti, kas instalēs savu jauno eSIM līdz 2024. gada 1. maijam arī varēs izmantot 100 MB globālo datu iepazīšanās piedāvajumu bez maksas.

    Pēdējos gados ir pieaugušas ārzemēs izmantoto mobilo datu izmaksas. Lielākā daļa ES mobilo tīklu vairs neļauj saviem lietotājiem “sērfot pa internetu kā mājās” Apvienotajā Karalistē, un datu maksas visai pārējai pasaulei gandrīz vienmēr ir ārpus standarta privilēģijām.

    Elyas Sadou, eSIM Produkta īpašnieks uzņēmumā Revolut, komentēja: “Uzņēmumā Revolut mēs izmantojam tehnoloģiju potenciālu, lai vienkāršotu klientu ikdienu, un tas ir tieši tas, ko paveic eSIM. Tā piedāvā vienkāršu piekļuvi mobilajiem datiem, atbrīvojoties no augstu cenu vai fiziskas SIM kartes iegādes un pārvāldības radītajām neērtībām.

    Neatkarīgi no tā, vai atrodaties ASV, Austrālijā vai Ēģiptē, jūs varat viegli iegūt datu plānu vien ar dažiem tālruņa pieskārieniem, un pēc tam sūtīt savai ģimenei un draugiem elpu aizraujošus attēlus no sava ceļojuma. Tas ir izrāviens, kas domāts tiem, kuriem patīk ceļot.”

    eSIM izlaišana nodrošina, ka Revolut atbalsta ceļotājus jau no paša ceļojuma sākuma līdz tā beigām. No naktsmāju rezervācijas, izmantojot pakalpojumu Naktsmītnes, līdz piekļuvei lidostu atpūtas zonām vairāk nekā 1000 lidostās, kā klienti gūst sirdsmieru ar ārkārtas medicīnisko un zobārstniecības apdrošināšanu plānos Premium, Metal un Ultra (spēkā ir apdrošināšanas noteikumi un nosacījumi, tiek piemēroti maksas plānu noteikumi un abonēšanas maksas). Klienti pēc tam var arī izmantot pakalpojumu Aktivitātes un apskates objekti, lai atrastu ekskurijas un dažādes nodarbes, kā arī tērēt kā vietējie, izmantojot valūtas maiņu ar konkurētspējīgām likmēm vairāk nekā 30 valūtās. Tagad ar eSIM klientiem vairs nav jāraizējas par pārak augstām viesabonēšanas maksām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    23 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rambo5
    25.03.2024 12:29

    Laikam revoluts Āfrikā atrodas, nemaz nezin ka eiropiešiem tas īpašais pakalpojums nav vajadzīgs. Nepazīstu nevienu kuram pazūd internets iebraucot Lietuvā. Āžiem tas viss paredzēts.

    Kursors.lv
    25.03.2024 12:30
    Reply to  Rambo5

    Tu neesi ceļojis ārpus Baltijas valstīm? Ja būtu, tad zinātu, ka šādi eSIM pakalpojumi joprojām var būt noderīgi.

    Vietnieks
    25.03.2024 13:06
    Reply to  Rambo5

    Tu pēc kkada bomža izklausies, kas nav bijis tālāk par Latviju

    Tas pats Jānis
    25.03.2024 13:58
    Reply to  Rambo5

    Švaks tu Rembo, jo acīmredzot neesi bijis ASV, kur mūsu pajoļoperatoriem ir tik glauni viesabonēšanas tarifi, ka paliek bail. Otrā šāda vieta ir Emirāti.

    Kursors.lv
    25.03.2024 13:59

    Vispār viesabonēšanas gadījumā cenas nosaka mājas operators valstī uz kuru tu aizceļo un vēlies izmantot viesabonēšanu. Tevis pieminētie mūsu operatori tikai apmaksā tos pakalpojumus, ko ārzemēs izmantosi.

    Skābene
    25.03.2024 15:01

    Nu īsti tā nav! Tiko biju Emirātos un izmantoju Holafly servisus e-sim kartes iegādei, lai lietotu bezlimita internetu. Numurs SIM kartei bija ar ASV kaut kāda tur štata kodu, kas nozīmē, ka mūsu LV operatoriem Emirātos cenai būtu jābūt tādai pašai kā priekš ASV operatoriem, bet tas tā nav. ASV arī ir Latvijas operatoriem ļoti nedraudzīgi tarifi, tur arī labāk izmantot e-sim.
    Vienīgi ar to e-sim ir tā, ka pakalpojuma sniedzēji nekad nedalās ar informāciju par hotspot izmantošanas iespējām konkrētā valstī. Piemēram, Emirātos hotspot nav pieejams, tiklīdz kā palaid dalīšanos ar internetu, tā uzreiz vietējais operators nogriež datus.

    Last edited 1 month ago by Skābene
    Kursors.lv
    25.03.2024 15:04
    Reply to  Skābene

    Kāds sakars Latvijas operatoriem, ja tu izmantoji kaut kādu citu servisu?

    Skābene
    25.03.2024 15:15

    Izlasi ko rakstīju. Emirātiem roaming tarifi priekš Latvijas un ASV ir atšķirīgi! Ja tu esi LMT klients, tad tu par 1,5GB emirātos maksāsi EUR 15.99. Ja tev ir ASV e-sim karte, tad par EUR 19 tu varēsi 5 dienas baudīt bezlimita internetu. Atšķirība ir?
    Ja skolā matemātiku esi mācījies, tad ātri sarēķināsi, ka kaut kāds cits serviss arī tas Pats Revolut būs krietni izdevīgāks par LMT.

    Last edited 1 month ago by Skābene
    Kursors.lv
    25.03.2024 15:17
    Reply to  Skābene

    Ja es pareizi saprotu to biznesu, tad arī Latvijas operatori varētu dabūt ļoti labas cenas vai pat uzsaukt tev bezlimitus Emirātos. Bet ir viena nianse. Latvijā viņiem tad vajag dažus simtus miljonu klientu, lai šāds pakalpojums būtu iespējams. Rezumējot, izbaudām viesabonēšanu ES un ārpus tās izmantojam kādu no eSIM pakalpojumiem kā Airalo, Revolut vai desmitiem citu.

    REALAIS
    25.03.2024 17:11
    Reply to  Skābene

    Un varbūt padomā arī no otras puses. Amerikānim atbraucot uz LV arī cenas būtu daudz augstākas nekā Emirātos. Varbūt apakšā slēpjas īpašas vienošanās, ne? Un LV ir par mazu, lai iegūtu sev šādas iespējas jebkurā pasaules valstī?

    Skābene
    26.03.2024 14:52
    Reply to  REALAIS

    Es nezinu kā tur īsti ir, bet ja Tu strādā LMT, tad pastāsti man ar! Man kaut kā pēdējā laikā sāk šķist, ka Latvijā dzīvo ļoti turīgi un maksātspējīgi ļaudis, jo pie mums daudz kas ir dārgāks kā citur un es tam neredzu ekonomisku pamatojumu. Man būtu interesanti uzzināt, cik tie paši Arābi pie mums maksā par sakaru lietošanu!

    Mareks
    26.03.2024 08:59
    Reply to  Skābene

    Business 101 :)
    Bet galvenais, ka skolā ir matemātika izmācīta.

    trx450
    25.03.2024 21:26
    Reply to  Skābene

    LMT priekšapmaksas kartei triks ir tāds.
    Nopērc Latvijā jaunu numuru pa 5EUR. Aizlido uz 3. pasaules valsti. (Manā gadījumā Ķīna). 3. pasaules valstī aktivizē karti. Pasūti plānu nedēļu internetam, Latvijā bezlimits, EEZ 3.99GB , 3 pasaules valstis 100mb nedēļā. Kad 100mb beidzās, pieslēdz pakalpojumu, maksa par megabaitu. Lieto internetu kad konta summa beidzās. Kad kontā ir 0.00EUR notiks kas? Notiks tas ka 30 sekundes pieslēdzās pie interneta 10sekundes esi offline, un tā kādu diennakti 30 sekundes būs internets, 10 nebūs. Pēc vienas dienas restartē telefonu. Dažreiz aiziet un ir patstāvīgs interneta pieslēgums pāris stundas, dažreiz viss paliek ierastajā kārtībā 30 online, 10 offline. Šitas darbojās jau kādu pusotru gadu. Esmu mēģinājis arī eSIM.Ar eSIM tieši tas pats. EEZ valstīš šis triks nestrādā.
    JA holafly maksātu 20$ būtu svētki. Un Holafly ir daudz ātrāks par LMT atrodoties Latvijā.

    Torsons
    25.03.2024 16:41

    Arī Eiropā ir viena valsts ar jaukiem viesabonēšanas tarifiem – Šveice

    Gints Rotčenkovs
    25.03.2024 17:23
    Reply to  Torsons

    UK-lande, Gibraltārs, Šveice, mazliet Turcijas arī

    Skābene
    26.03.2024 17:04

    Gibraltāru nosedz Spāņu tornis! Man tā arī neatslēdzās telefons no spāņu operatora ne vienu brīdi! :)

    Profs
    27.03.2024 09:02
    Reply to  Rambo5

    Lasot atbildes komentārus, rodas tāds iespaids, ka citi nav bijuši ārpus Latvijas, ja nezina, ka gandrīz visā Eiropā un daudzās vietās ārpus ES pat tālu Āfrikā vai Amerikā ir pieejams bezmaksas internets esošā tarifa ietvaros. Bet nu protams vietas kā ASV, kur jāmeklē citi risinājumi- virtuālās eSim ir labs risinājums un daudziem servisiem ir hotspot atļauts. Revolut ideja faktiski to dublē tik izmaksas ir aptuveni par 50-100% lielākas. Šis gan laikam reklāmas raksts, jo nav salīdzinātas alternatīvas

    Māris
    25.03.2024 14:30

    Pirmajā acu uzmetienā izskatās, ka pats pērkot vietējo priekšapmaksas SIM karti iespējams var atrast lētākas opcijas, bet ērtības arī kaut ko maksā. Forši, ka ir izvēles iespējas.

    Kursors.lv
    25.03.2024 15:03
    Reply to  Māris

    Protams. Ja Tev nedēļas laikā jāizbrauc cauri vairākām valstīm, tad diez vai gribēsies katrā no tām čakarēties meklējot vietējās SIM kartes. Kaut kur tas būs lētāk, bet kaut kur būs dārgāk vai vispār neiespējami bez savu datu atdošanas. Šādi globālie eSIM (iepriekš vienkārši viesabonēšanas) pakalpojumu sniedzēji nav nekas jauns. Man pašam ir bijusi laba pieredze ar Airalo. Bez būtiskām problēmām to izmantoju pagājušā gada Balkānu ceļojumā un sieva tikko to izmantoja Indijā. Salīdzinoši lēti, vienkārši lietojams un darbojas.

    Gints Rotčenkovs
    25.03.2024 17:19

    Kuiņa… jeb ķeršana uz pliku āķi.
    tikko pamēģinājām ar vecāko dēlu izveidot.
    Neļauj vairs, jo jaunākajam jau ir <18 konts.
    tagad jau grib 3,99 EUR mēnesī par šīs iespējas aktivēšanu…. paldies par pīrāgiem….

    Gints Rotčenkovs
    25.03.2024 17:25

    1 gada Upgrade commitment jāņem, kas 48 EUR izmaksā.
    varbūt pirms braukšanas uz UK ir vērts, bet pagaidām eksperimenta pēc – nemaksāšu 48 EUR

    hihi
    25.03.2024 18:24

    Mobimatter visletakie tarfi Global 13gb 40eur 1gads lietošanai un vēl 100 izvēles kuras ir letaakas pat par Airalo un Revolut un EU 6 gb for free

    Apsys++
    27.03.2024 09:49

    Kapec parastajai Sim nepiedava Esim iespejas?

    Reklāma