Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks paredz, ka “X” jau ap 2024. gada vidu sāks sniegt finanšu pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    Īlons Masks jau ir diezgan bieži runājis par saviem plāniem transformēt sev piederošo mikroblogošanas vietni “X” par visaptverošu lietotni, kas piedāvās dažādas funkcijas, tostarp finanšu pakalpojumus. Nesenā sarunā ar “ARK Invest” pārstāvi Ketiju Vudu Masks atklājis, ka “X” aptuveni 2024. gada vidū varētu sākt piedāvāt maksājumu iespējas.

    Masks norādīja, ka cer ātrāk palaist finanšu pakalpojumus, taču birokrātiskie procesi viņu nomācot. Šeit jāpiezīmē, ka “X” jādabū licences naudas pārskaitījumu veikšanai “X” platformā, kas varētu būt diezgan laikietilpīgs process. Līdz šim uzņēmums saņēmis licenci no 12 ASV štatiem.

    Reklāma

    Vienlaikus daudzi kriptovalūtu entuziasti cerēja, ka Masks varētu integrēt arī savas iecienītās kriptovalūtas, tostarp “Dogecoin” un “Bitcoin”, kā daļu no “X” maksājumu sistēmas, taču uzņēmējs par šādiem plāniem nav izteicies un šķiet, ka viņam šī tēma vairs nav tik aktuāla kā agrāk. Tiesa, “Tesla” joprojām pieder “Bitcoin” 148 miljonu USD apmērā, kā arī klienti no “Tesla” bodes var iegādāties preces par “Dogecoin” kriptovalūtu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma