Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut iepazīstina Latvijas klientus ar Trading Pro — spēcīgu rīku komplektu pieredzējušiem tirgotājiem

    Jaunākie raksti

    Revolut, finanšu superlietotne ar vairāk nekā 35 miljoniem klientu visā pasaulē un vairāk nekā 300 tūkstošiem klientu Latvijā, iepazīstināja ar Trading Pro — jaudīgu rīku un ieskatu kopumu pieredzējušiem tirgotājiem, kas paredzēts, lai uzlabotu viņu tirdzniecības darbību. Jauno abonementu nodrošina Revolut Securities Europe UAB, un to var pievienot esošajiem Revolut plāniem (izņemot plānu Ultra, kurā Trading Pro iekļauts bez maksas).

    Izmantojot Trading Pro, aktīvie investori tagad var gūt labumu no samazinātas komisijas maksas — tikai 0,12 % (no 0,25 %) par darījumiem, kas pārsniedz pašreizējā Revolut plāna bezmaksas darījumu limitu, un bez minimālās komisijas maksas atkarībā no valsts. Var tikt piemērotas citas komisijas maksas.

    Reklāma

    Trading Pro nodrošina arī piekļuvi augstākiem rīkojumu limitiem ASV un EEZ akcijām un biržā tirgotiem fondiem (ETF): no 10 000$ līdz 1 500 000$ vienam rīkojumam ASV akcijām un 1 500 000€ EEZ akcijām un ETF, ar maksimālo 50 000 akciju daļu skaitu vienā tirdzniecības darījumā.

    Lai pieņemtu uz datiem balstītus lēmumus, Trading Pro lietotāji var piekļūt uzlabotai portfeļa analīzei, tostarp rezultātu salīdzinošai novērtēšanai, realizētās peļņas un zaudējumu izsekošanai, portfeļa sadalījumam u. c.

    Pakalpojumā Trading Pro ir pieejams arī darbvirsmas tirdzniecības terminālis (pieejams vietnē trade.revolut.com), kurā aktīvie tirgotāji var izveidot pielāgotas telpas darbam, uzraudzīt tirgus tendences un efektīvi izpildīt darījumus, izmantojot vienu ekrānu, lai nodrošinātu maksimālu darbvirsmas pieredzi.

    Rolands Juteika, Turības un Tirdzniecības nodaļas vadītājs (EEZ): “Trading Pro ir pielāgots pieredzējušu tirgotāju īpašajām vajadzībām, piedāvājot viņiem rīku kopumu, kas izstrādāts, lai uzlabotu viņu tirdzniecības iespējas. Mēs redzam, ka pieaug klientu bāze ar lielāku portfeļa vērtību, kas izmanto Revolut lielākiem darījumiem un kam nepieciešama padziļināta portfeļa analīze un darbvirsmas rīki. Trading Pro ir paredzēts, lai atrisinātu šīs problēmas. Mēs turpinām strādāt pie turības un tirdzniecības pakalpojumu atvēršanas plašākam klientu lokam, un mūsu sarakstā nākamie ir Robo digitālās padomu platformas pakalpojumi, kopfondi un obligācijas.”

    Jaunais Trading Pro abonēšanas plāns tagad ir pieejams EEZ reģionā par 15 EUR ikmēneša maksu ar bezmaksas izmēģinājuma periodu pirmajam mēnesim. Tikai lietotāji, kuriem ir tirdzniecības konts, var izmantot Trading Pro abonementu lietotnē Revolut. Klienti var veikt 1 (plānā Standard), 3 (plānā Plus), 5 (plānā Premium) vai 10 (plānos Metal un Ultra) darījumus bez komisijas maksas mēnesī.

    Visiem lietotājiem Revolut ir ieviesis arī pagarināto biržas darba laiku ASV akciju tirdzniecībai. Lai klientiem nodrošinātu lielāku elastību, Revolut ir pagarinājis ASV akciju tirdzniecības pieejamību no 6,5 stundām līdz 16 stundām dienā. Revolut lietotāji tagad var tirgoties laikā no plkst 4.00 EST (10.00 CET) līdz 20.00 EST (2.00 CET). Pagarinātajā biržas darba laikā būs pieejami tikai limita rīkojumi un visu akciju tirdzniecība. Pagarinātais biržas darba laiks ir pakļauts papildu vai lielākiem riskiem, salīdzinot ar parasto biržas darba laiku. Klientiem pirms jebkāda ieguldījuma lēmuma pieņemšanas ir jāizskata attiecīgie riski Revolut risku apraksta dokumentā, kas pieejams tā tīmekļa vietnē.

    Oktobrī Revolut laida klajā savu līdz šim lielāko atjauninājumu — Revolut 10, būtiski pārveidojot lietotnes dizainu un izkārtojumu, lai padarītu ikdienas naudas pārvaldību pēc iespējas vienkāršāku, īpašu uzmanību pievēršot tiem, kuri lietotni arvien biežāk izmanto kā savu galveno bankas kontu. Galvenie Revolut produkti un funkcijas tagad ir ātri pieejami no sākuma ekrāna, savukārt rīki turības uzlabošanai, uzkrājumu un ieguldījumu izpētei un dzīvesveida pakalpojumu un piedāvājumu izmantošanai ir pieejami tikai ar vienu pieskārienu.

    Revolut piedāvā klientiem piekļuvi vairāk nekā 2200 ASV tirgotiem uzņēmumiem, vairāk nekā 70 Eiropas sarakstā iekļautām akcijām un vairāk nekā 150 ETF, izmantojot lietotni Revolut. Ieguldījumu pakalpojumus EEZ nodrošina Revolut Securities Europe UAB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    xs1
    31.10.2023 12:32

    Būsim godīgi – līdzšinējā izskatā/piedāvājumā Revolut akciju tirdzniecība bija izsmiekls ( tas pats, kas T212, eToro ) … ne iespējas tirgoties PMH, ne AMH ( kad faktiski viss asums arī notiek ) … limiti uz niecīgām summām … kapitāli tizli limit,stop etc. Pieejami tikai lieli … penny stock vispār kā savas ausis neredzēt … kur vēl OTC … šobrīd IBKR, lai arī vizuālais ir kā pirmajiem Atari , bet vismaz opciju papilns

    LAN
    31.10.2023 18:10
    Reply to  xs1
    xs1
    31.10.2023 20:10
    Reply to  LAN

    Vienalga T212 ir neinteresants … lielākoties dēļ tā, ka uzliktos limit elementāri aiztur … jeb izpilda tad, kad tas ir izdevīgi brokerim

    Tītars
    31.10.2023 18:59
    Reply to  xs1

    Pēc pakalpojuma maksas spriežu, ka šis nav paredzēts vidējam entuziastam. Bet būs jāpaskatās, kas tur ir. Rodas iespaids, ka paši netic, ka kāds to platformu lietos, jo pelnīt viņiem, manuprāt, ar šo vajadzeja ar darījuma komisijas maksu, nevis abonomentu, ja jau platforma ir paredzēta, lai aktīvi tirgotos.

    xs1
    31.10.2023 20:21
    Reply to  Tītars

    brokeris nepelna tikai uz komisijas maksu, bet arī elementāru darījuma starpību, lending,utt … tas, ka Tu uzliec piemēram limit price 1$ nenozīme, ka brokeris tavas akcijas neuzbliezīs gaisā pa market price 1.01$ jeb gaidīs mirkli … un otrādi … un dators vislaik pelna uz Tevi :)

    xs1
    31.10.2023 20:32
    Reply to  Tītars

    Ja Tev piemēram ir 1000 Tesla akcijas … cena 190$ … tavs limit price ir 200$ … brokeris neatdos tavas akcijas zem 200$ un arī pa 200$ neatdos … tas atdos brīdi, kad būs piemēram 201$ market price ( tas ir izteikti T212 stils ) … 200K būs Tavi un 1K savāks brokeris … tā arī viņi pelna + katru dienu lendingos ( ja būsi piekritis vai enivei bez Tavas piekrišanas realitātē ) tavas akcijas par kaut kādiem tur % un atkal kolekcionēs $ … plus komisijas par katru darījumu no tevis paņems

    Agris Matejuns
    01.11.2023 00:01

    Revolut ir kaka ja iet runa par trading . Šobrīd esmu Etoro fans. Uz revolut dusmīgs uz viņiem. Jo viņi viena diena izdomāja ka es I slikts cilvēks jo top up no citadeles kartēm ir slikti jo es gūstu nenormālus benefits rewards punktu izteiks. Slēgusi man pieeju visiem rīkiem. Visādi citādi bija ok izņemot trading. Komisijas ir kosmosā par šo fiču

    Reklāma