Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut laiž klajā Robo digitālo padomu platformu Latvijā, lai automatizētu ieguldījumus

    Jaunākie raksti

    Revolut ir laidusi klajā savu Robo digitālās padomu platformas pakalpojumu Latvijā. Jaunais produkts ļauj klientiem ietaupīt laiku un automatizēt viņu vajadzībām pielāgotus ieguldījumus.

    Revolut Robo digitālā padomu platforma palīdz klientiem ieguldīt, izmantojot diversificētu portfeli, netērējot ilgu laiku izpētei un nepārtrauktai portfeļu pārvaldīšanai. Jaunais produkts ir izdevīgs klientiem, kuriem nav laika veikt plašu izpēti un aktīvi ieguldīt, kā arī tiem, kuriem ir ierobežota tirdzniecības pieredze vai tās nav vispār.

    Reklāma

    Revolut Robo digitālajā padomu platformā tiks ieteikts pilnībā diversificēts un pielāgots portfelis, pamatojoties uz klientu informāciju par jautājumiem, kas cita starpā noteiks viņu riska toleranci un finanšu mērķus. Kad klients iemaksā naudu savā portfelī, Robo digitālā padomu platforma automātiski iegulda to tirgū un nepārtraukti uzrauga un pārvalda klienta portfeli. Minimālā sākotnējā ieguldījumu summa, lai piekļūtu Robo digitālajai padomu platformai, ir 100 EUR. Robo digitālajā padomu platformā katru mēnesi tiks iekasēta portfeļa pārvaldības maksa 0,75 % apmērā no portfeļa vērtības.

    Pēc tam klienti var iestatīt periodiskus pārskaitījumus uz savu Robo digitālās padomu platformas portfeli, lai pilnībā izmantotu tehnoloģiju. Periodiskie pārskaitījumi ļauj klientiem palielināt sava portfeļa apjomu iepriekš noteiktā laikā un biežumā, kā arī tie palīdz apņemties regulāri ieguldīt un samazināt īstermiņa cenu nepastāvības ietekmi.

    Robo digitālā padomu platforma automātiski līdzsvaros klientu portfeļus, pamatojoties uz portfeļa aktīvu ienesīgumu, un veiks periodiskas pārbaudes, lai saglabātu klientu riska toleranci un vēlamo portfeļa sadalījumu.

    Rolands Juteika, Turības un Tirdzniecības nodaļas vadītājs (EEZ) saka: “Mēs priecājamies pievienot Robo digitālo padomu platformu savam turības un tirdzniecības produktu komplektam. Mēs zinām, ka daudziem mūsu klientiem nav laika pārvaldīt portfeli vai ieguldīt atsevišķos vērtspapīros. Faktiski 53 % klientu, ko mēs aptaujājām pagājušajā gadā, teica, ka viņi vienkārši nezina, ar ko sākt, kad runa ir par ieguldījumiem. Mēs izstrādājam pakalpojumus, ar kuriem padarīt ieguldījumus pieejamākus, un mēs vēlamies sniegt saviem klientiem iespēju likt viņu naudai strādāt viņu labā, izmantojot, mūsuprāt, pielāgotu un stresu neizraisošu risinājumu.

    Tagad mēs aktīvi strādājam, lai paplašinātu mūsu Robo digitālajā padomu platformā pieejamo ieguldījumu iespēju klāstu un integrētu vēl vairāk finanšu plānošanas rīku.”

    Revolut nesen paplašināja savu ieguldījumu piedāvājumu visā Eiropas Ekonomikas zonā ar Eiropas biržas sarakstā iekļautu uzņēmumu akcijām un ieviesa pakalpojumu Trading Pro — abonementu pieredzējušiem tirgotājiem ar atlaidēm komisijas maksām, augstākiem rīkojumu limitiem, uzlabotu portfeļa analītiku un darbvirsmas tirdzniecības termināli.

    Revolut piedāvā klientiem piekļuvi vairāk nekā 2200 ASV biržā kotētiem vērtspapīriem, vairāk nekā 220 ES kotētiem vērtspapīriem un 270 biržā tirgotiem fondiem (ETF), izmantojot lietotni Revolut.

    Ieguldījumu pakalpojumus Eiropas Ekonomikas zonā sniedz Revolut Securities Europe UAB (“Revolut”), kas ir Lietuvas Bankas pilnvarota un regulēta ieguldījumu sabiedrība. Tāpat kā visu ieguldījumu gadījumā, pastāv kapitāla zaudēšanas risks. Ieguldījumu vērtība var pieaugt un samazināties, un Revolut negarantē, ka tiks sasniegti jūsu ieguldījumu mērķi vai ka ar portfeli gūsit peļņu. Ieguldījumu vērtību var ietekmēt valūtas kursa svārstības. Tiek piemērotas papildu pakalpojumu un rīku līmeņa maksas un nodevas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Astro
    21.02.2024 20:08

    9% gadā (0,75×12) portfeļa pārvaldīšanas komisija ir kaut kas nedzirdēts.. Cik ilgs laiks paies, kamēr viņi devalvēs savu zīmola vērtību ar šādiem gājieniem? Cik ilgam laikam jāpaiet, lai klienti redzētu, ka vienīgais, kas pelna ir starpnieks?

    AAA
    21.02.2024 22:36
    Reply to  Astro

    No oriģinālā raksta sanāk, ka 0.75% gadā, nevis mēnesī:
    Robo-Advisor will have an annual portfolio management fee of 0.75% of portfolio value, charged each month.

    https://www.revolut.com/en-LV/news/revolut_launches_robo_advisor_in_eea_to_automate_investing/

    Skābene
    22.02.2024 16:45
    Reply to  Astro

    Vai tad par pensiju uzkrājumu nav komisijas jāmaksā, ja fondi ir dziļos mīnusos? :D

    Reklāma