Web Analytics
More
    Reklāma

    Google viedtālruņi Pixel un Pixel XL gaidāmi oktobrī kopā ar 4K Chromecast

    Jaunākie raksti

    Iepriekš tika runāts, ka Google atteiksies no Nexus zīmola, un jaunākās baumas norāda, ka Nexus varētu tikt pilnībā aizstāts ar Pixel zīmolu, ko Google dažkārt izmanto Android planšetdatoros un Chromebook klēpjdatoros. Jau tuvāko mēnešu laikā gaidāms, ka ar Google svētību iznāks pirmie divi viedtālruņi Pixel un Pixel XL, tos ražos HTC.

    Google Pixel būs mazāka izmēra HTC ražots viedtālrunis ar 5.0 collu ekrānu, kas iepriekš bija saņēmis kodētu nosaukumu “sailfish”, bet Google Pixel XL būs “marlin” modelis ar 5.5 collu ekrānu. Te būtu jāatzīmē, ka iepriekš Pixel nosaukumā ieguva tās ierīces, kas bija tapušas Google iekšienē, bet pie Nexus nosaukuma tika ierīces, ko ražoja lielie un pazīstamie ražotāji, piemēram, LG, Samsung u.c.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Pixel viedtālruņi tiks izziņoti 4. oktobrī kopā ar Android 7.1 Nougat operētājsistēmu. Vienlaikus ar Pixel un Pixel XL gaidāma Google Home ierīce, kā arī jaunas paaudzes Chromecast ar 4K video attēlošanas iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    02.09.2016 13:55

    Tā “XL” kabināšana pie nosaukumiem liekas tāds mārketinga amatierisms. Kur tad paliek S, M un L? 5X un 6P bija daudz skanīgāki nosaukumi.

    x
    03.09.2016 11:06

    dodiet XXXL!!!

    Reklāma