Web Analytics
More
    Reklāma

    “Realme” un “Coca-Cola”, iespējams, izstrādā kopīgu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā izskanēja baumas, ka varētu tikt izstrādāts viedtālrunis, kas veltīts zīmolam “Coca-Cola”. Saistībā ar to minēta “Coca-Cola” sadarbība ar Ķīnas elektronikas ražotāju “Realme”, abiem uzņēmumiem kopdarbā radot “Realme 10 Pro” īpašo versiju. Līdz šim gan “Coca-Cola”, gan “Realme” šo sadarbību vairāk vai mazāk vēlējās paturēt noslēpumā. Taču nu “Realme” CEO Madhavs Šets (Madhav Sheth) dalījies ar ierakstu “Twitter”, kas liek domāt, ka abām kompānijām tiešām ir kādi kopīgi plāni.

    Attēlā augstāk redzama “Realme 10 Pro Hyperspace Gold” versija, kuras atspulgā var ievērot “Coca-Cola” skārdeni. Pavisam noteikti šis attēls nav nejaušs un liek domāt, ka abi uzņēmumi izstrādā īpašo “Realme 10 Pro” versiju, kuras aizmuguri varētu rotāt spilgts un izteiksmīgs “Coca-Cola” logo. Par to liecina noplūdis attēls, kas redzams zemāk.

    Neskaitot šo “Realme” vadītāja tvītu un noplūdušo attēlu, vairāk par šo telefonu nekas īsti nav zināms. Taču sagaidāms, ka kāds no abiem uzņēmumiem tuvākajā laikā varētu dalīties ar kādu informācijas nieku un pastāstīt plašāk par sadarbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma