Web Analytics
More
    Reklāma

    Džonijs Īvs un OpenAI vēlas radīt mākslīgajam intelektam paredzētu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Bijušais Apple produktu dizaina direktors Džonijs Īvs kopā ar mākslīgā intelekta uzņēmumu OpenAI vēlas piesaistīt 1 miljarda dolāru lielas investīcijas, lai radītu speciāli mākslīgajam intelektam paredzētu viedtālruni.

    Pagaidām gan šis ir tikai baumu un idejas līmenī, taču ir zināms, ka Īvam un OpenAI ir bijušas sarunas ar Japānā bāzēto finanšu konglomerātu SoftBank. Šajā projektā Īva radītā firma LoveFrom atbildētu par speciāla viedtālruņa izstrādi, kas būtu pirmā OpenAI ierīce plaša patēriņa tirgum.

    Reklāma

    Šobrīd pieejamā informācija par telefona dizainu un pašu produktu aprobežojas ar ideju, ka to būs intuitīvi lietot tieši saistībā ar mākslīgā intelekta darbību. Pagaidām gan izklausās, ka tā tiešām ir tikai ideja, un līdz reālam produktam ir ejams tāls ceļš. Tomēr Īvs un OpenAI mērķē piesaistīt līdz pat 1 miljardam dolāru no SoftBank.

    Ja darījums virzītos uz priekšu, tad katra iesaistītā puse piesaistītu savus labākos spēkus, lai to realizētu, tomēr joprojām nav noslēgts konkrēts darījums. Taču redzam, ka pēc Apple pamešanas, Īvs savu talantu realizē dažādos interesantos un dārgos projektos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma