Web Analytics
More
    Reklāma

    Katrs piektais salokāmā Motorola Razr viedtālruņa pircējs iepriekš lietojis iPhone

    Jaunākie raksti

    Visiem zināms, ka Apple neuzsāk neko sasteigtu, kamēr Samsung steidzās izlaist salokāmus viedtālruņus. Tieši tāpēc Apple nav steidzies piedāvāt salokāma ekrāna iPhone.

    Iespējams, šajā cīņā ir arī kāds uzvarētājs, jo Motorola ziņo, ka katrs piektais Motorola Razr salokāmā ekrāna viedtālruņa pircējs iepriekš izmantojis iPhone. No Apple vēl vismaz divus gadus netiek gaidīts salokāma ekrāna iPhone.

    Reklāma

    Salokāma iPhone patentus var manīt jau kopš vismaz 2017. gada, tajos ir redzamas Apple pūles risināt problēmas, kas ir ietekmējušas esošos salokāmos telefonus: salokāmā ekrāna trausluma novēršana, uz pusēm salokāmas konstrukcijas izveide, paziņojumu joslas elementu izveide u.c.

    CNET ziņo, ka Motorola ir novērojusi arvien lielāku iPhone lietotāju pāreju uz Motorola Razr salokāmajiem telefoniem. Motorola lēš, ka 20% jauno Razr lietotāju pāriet no Apple produktiem. Dati vākti no 2021. gada, kad tika izlaists iepriekšējās paaudzes Razr.

    Pavisam nesen izziņotie Motorola Razr (2023) un Motorola Razr+ priecē ar jauniem dzelžiem, iespaidīgām funkcijām un citiem uzlabojumiem. Razr+ tiks pārdots par 999 dolāriem,bet lētāka Motorola lokanā ekrāna viedtālruņa versija gaidāma apmēram 799 dolāru cenu diapazonā.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    07.06.2023 09:10

    Nu re, nav tā kā Android lietotāji migrē uz Iphone, ir arī migrācija pretējā virzienā!

    07.06.2023 10:19

    Motorola vispār ir malači, jaunais Moto Razor 4 Ultra (vai plus) vispār izskatās lielisks, apskatnieki ir sajūsmā. Šķiet Moto ir uzķēruši pareizo vilni, un sāk no salokāmo ( “locekļu” ) formas-faktora dabūt ārā maksimālo lietderību ko šī forma dod. Samsung palsaik piebremzējsi, un pārsarā spiež uz FOLD variantu… Oppo, un Huawei arī min uz papēžiem. Nu jau GooglePixel aizvien pārliecinošāk runā ka tulīt būs kaut kas salokāms. Un pirms pāris nedēļām Sony arī kaut kādas baumas sāka klīst. APPLE par salokāmo telf jau no paša sākuma saka ka interese ir, bet šķiet tieši gaidīja brīdi, kad salokāmie produkti ieņem kaut cik taustāmu tirgus nišu. Nu paskatīsimies, vai šoreiz Apple nebūs nogulējuši tendenci, un ka nelec vilcienā jau par vēlu.

    Kursors.lv
    07.06.2023 10:22
    Reply to  Raivis Terinks

    Apple gan jau kā parasti pagaida vai vilciens nenoskrien aizā no klints. Nav tā, ka salokāmie telefoni nes kaut ko noderīgu. Pavei, Apple pat šīs nedēļas prezentācijā tiešā veidā nerunāja par mākslīgo intelektu par ko šobrīd karstu čurā visi citi.

    Skābene
    07.06.2023 13:29

    Cik ir taustīti tie lokāmie telefoni, tad šķiet gaužām neērti, biezi, praktiski neiespējams ielikt mašīnas telefona turētājā. No bikšu kabatas izspiežas baigais biezais klucis. Tas pūdernīcas variants varētu būt ok priekš meičukiem, kam patīk maza izmēra rokas somiņas un kur S23 Ultra izmēra plāceni būtu grūti ietūcīt.
    Ar FOLD tipa telefonu ir sajūta, ka būs jāauklējas kā ar jēlu olu un lietot ar vienu roku ir neērti.
    Varbūt augustā iznāks kaut kas jauns no Fold sērijas, bet pagaidām forša spēļmantiņa, ko paspaidīt pie stenda, bet ne ikdienas lietošanai. Varbūt tikai pieraduma jautājums, velns viņu zina!

    freelife
    07.06.2023 22:19
    Reply to  Skābene

    Bija Galaxy Fold 4 apmēram pusgadu. Super telefons. Kādām citam rakstam komentārā jau visu sarakstīju. Nederēs tiem “biznesmeņiem”, kuriem jāzvanās 100x dienā, jāskrien, jāķer, sms pie stūres, galvenais, ka kompakts utt. Kā multimediju ierīce (samērā jaudīga) ļoti labs. Ceru, ka tikšu pie 5.versijas :)

    Aivars
    07.06.2023 19:19

    Kursoriņ, varētu jūs uztaisīt flip tāruņu salīdzinājumu nu nav vairs viens Samsung . Ir tagad no , kā izvēlēties Samsung Motorolla Oppo …. būsim jums pateicīgi . Paldies

    Kursors.lv
    07.06.2023 20:24
    Reply to  Aivars

    Paldies par komentāru! Latvijā nemaz nav tik vienkārši nopērkami tie citi salokāmie viedtālruņi. Protams, ar vienu aci raugāmies uz to, kas te ir pieejams un apskatīsim arī citus telefonus no šīs kategorijas, kas nonāks mūsu rokās.

    Mārtiņš
    12.06.2023 22:56

    Pēc pāris gadiem Apple izlaidīs salokāmo telefonu un pasludinās, ka viņi to ir izgudrojuši, un viņi ir pirmie, kā jau ar daudzo citu, (tehnoloģiju un ideju zagļi) kārtējā Apple fanboy sāpīgā vieta. Kristaps Skuteklis, ja Apple par kaut ko nečurā tad tā nav tēma par ko domāt? Kārtējā Apple fan boy noliedzošā tēma, kur izliekas, ka neko neredz un negrib redzēt, tikai viena taisnība – Apple, viss ko viņi dara ir dieva darbi? Tā tu tagad to sludini? Cik tev par to maksā? Pa velti tak neviens tādu propoganda te negrūstu gadiem.

    Kursors.lv
    12.06.2023 23:03
    Reply to  Mārtiņš

    Pat ja Apple kādreiz izlaidīs salokāmu viedtālruni, es gribēšu redzēt, kādu pievienoto vērtību bez pašas salokāmības Apple tam būs radījis. Šajā ziņā nav starpības starp ražotājiem – pagaidām nevienam nav izdevies radīt jēgu bez pašas ierīces salokāmības. Tas ir iemesls, kāpēc es joprojām ikdienā izmantoju parastu viedtālruni.

    Name*
    07.06.2023 19:33
    Reply to  Raivis Terinks

    Pixel gandrīz pirms 4 ned. prezentēja Fold un no 10. maija varēja pasūtīt.

    Prusljix
    07.06.2023 17:55

    Tie ir ļoti bēdīgi rezultāti. Motorolla RAZR telefons ir pieskaitāms pie Preimum tipa tālruņiem, kur Apple aizņem 75% marketshare. bet Motorolla ir piemesta kopējā 3% grozā pie Others.
    Ja Motorolla var pievērst tik niecīgu skaitu (20% no 1%) Iphone lietotāju, kas ir 3/4 no visa pīrāga ,ar produktu, kuram APPLE nepiedāvā tiešu konkurentu, tad es neredzu kāpēc, lai APPLE šis vispār interesētu. Pie tam, ja pagājušajā APPLE kumoss pieauga vēl par 4%, ja salīdzina pret iepriekšējo gadu.

    Prusljix
    07.06.2023 17:57
    Reply to  Prusljix

    Vienmēr būs cilvēki, kas gribēs pamēģināt kko jaunu. Bet pēc šiem datiem izskatās, ka APPLE lietotāji to grib salīdzinoši daudz retāk kā Android, kas savu ideālo viedtālruņu ražotāju vēl nav atradusī.

    ezgg
    08.06.2023 11:13

    “80% salokāmā Motorola Razr viedtālruņa pircēji iepriekš lietojuši Android.”

    Reklāma