Web Analytics
More
    Reklāma

    LG turpina pilnveidot ekrānus ar neticami plānām apmalēm

    Jaunākie raksti

    LG savos pēdējos flagmaņu modeļos LG G2 un LG G3 uzsver plānu ekrāna apmaļu priekšrocības un jāatzīst, ka vismaz LG G3 tikai to dēļ bija uzskatāms par gandrīz lietojamu izmēru. Vakar LG izsludinājis savu jaunāko veikumu – FullHD 5.3 collu viedtālruņa ekrānu ar 0.7 mm plānām sānu apmalēm. LG uzsver, ka katrs pats var izpētīt 0.7 mm dabā – vairums maksājumu kartes ir 0.8 mm biezas.

    LG jauno ekrānu nosaucis par Neo Edge tehnoloģiju. Šāda tipa ekrānu ražošanu LG varēs uzsākt jau novembrī, bet pirmie viedtālruņi nonāks Ķīnas tirgū. Šobrīd nav zināms, kad Ķīna saņems pirmos ar Neo Edge tehnoloģiju aprīkotos viedtālruņus. LG liek noprast, ka vēl plānākās ekrānu apmales neliks ilgi gaidīt.

    Reklāma

    Šobrīd dullākais ekrāns redzams Sharp Aquos Crystal viedtālrunī. Diemžēl Sharp Aquos Crystal nav paredzēts GSM tīkliem, bet tikai CDMA.

    LGD2_worlds-narrowest-0.7mm-bezel-FHD-LCD-panel-650x420 LGD1_worlds-narrowest-0.7mm-bezel-FHD-LCD-panel-650x420 LGD4_worlds-narrowest-0.7mm-bezel-FHD-LCD-panel-650x420

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    31.10.2014 10:40

    Neesmu pārliecināts, cik tas ir lietderīgi. Man jau tagad ar Nexus 5 mēdz būt problēmas ar plaukstu miesas pārkāršanos pāri malām un pieskaršanos skārienjutīgajai virsmai.

    31.10.2014 10:43

    Tas nu ir programmatūras jautājums. Brīdī kad šādu ar plānām malām apveltītu displeju kļūs vairāk, Android būs jārisina nevēlamo pieskārienu problēma. Piemēram, Apple ar šo tiek galā labi, jo iPad planšetdatoros mēs varam “nejauši” skarties klāt ekrānu stūriem un ierīce pati zina kad pieskārienus reģistrēt un kad tie ir lieki. Tātad, šī problēma ir risināma.

    GundarsBarons
    01.11.2014 13:02

    Paskaties cik neveikli tie šķībacainie tur tos telefonus, bezmaz ar nagiem. Tieši pieminētā iemesla dēļ. Nekas tur nav risināms, mākslīgais intelekts tik drīz telefonos nespēs ietilpt. Mobilais izlems kuru manu pieskārienu uztvert un kuru ignorēt? Man tomēr gribas, lai tehnika klausa mani, nevis sāk mani komandēt.

    Reklāma