Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākusies iPhone 15 ekrānu masveida ražošana

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā sākusies iPhone 15 ekrānu masveida ražošana, kas izgājusi dažādas pārbaudes un dizaina uzlabojumus, lai uzsāktu to pavairošanu lielā skaitā.

    Šajā reizē Apple savu nākamo iPhone viedtālruņu modeļu ekrānu ražošanu uzticējusi trijiem uzņēmumiem: Samsung, LG un BOE. Vislielāko apjomu saražos tieši Samsung, kas jau veiksmīgi uzsākuši masveida ražošanas fāzi, un kā parasti ir uzticams partneris ekrānu piegāde.

    Tālāk seko LG, kuram vēl bija palikuši pēdējie soļi, lai veiktu uzlabojumus savā pusē un uzsāktu masveida ražošanu. Tiesa, no trešā uzņēmumā BOE Apple šajā reizē nācās atteikties, tāpēc ka ražotājam neizdevās uzrādīt kvalitatīvus izveidoto ekrānu standartus. Līdz ar to Apple savus pasūtījumus atcēla, un nodeva tos Samsung rokās.

    Kaut arī ekrānu ražošana norit kā plānots, tikmēr problēmas sagādā periskopa lēcas izveide, kuru varētu saņemt iPhone 15 Pro Max modelis. Tā sastāvēs no Sony sensora un LG Innotek kameras moduļa. Pagaidām saražotais daudzums atpaliek no plāna, kas raisa bažas par lielākā iPhone modeļa pietiekamu pieejamību izlaišanas brīdī septembrī.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vigo
    08.08.2023 15:06

    Labi, ka Samsung un LG pelnjas kāre lauj dzīvot Ābolam.

    Aķis
    08.08.2023 17:02
    Reply to  Vigo

    Jā un panasonic kāre ļauj dzīvot visiem akulumatoru izmantotājiem…

    Reklāma