Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple kļūs par lielāko viedtālruņu OLED ekrānu pircēju 2021. gadā

    Jaunākie raksti

    Gaidot jaunākā Apple iPhone modeļa prezentāciju šī gada rudenī, ir jau zināms, ka uzņēmums šajā gadā kļūs par lielāko viedtālruņiem paredzēto OLED ekrānu patērētāju 2021. gadā, no partneriem pasūtot 169 miljonus vienību.

    Salīdzinot ar pagājušo gadu, Apple savus pārdošanas apjomus šajā gadā plāno palielināt par 32%, jo 2020. gadā tika pasūtīti tikai 114,5 miljoni OLED displeju. Šis pieaugums un lielais ekrānu skaits saistīts ar to, ka, sākot ar iPhone 12 viedtālruni, visi saistītie modeļi ir aprīkoti ar OLED displejiem. Iepriekš tikai dārgākie modeļi bija aprīkoti ar tiem, bet nosacīti lētākajiem vēl joprojām bija LCD ekrāni. Tagad Apple OLED kategorijā viedtālruņiem apsteigs arī Samsung, kas jau kādu laiku izmanto šīs tehnoloģijas izmanto plašākā modeļu klāstā. 2021. gadā Samsung plāno iegādāties 157 miljonus, bet 2020. gadā tās bijušas 152,3 miljoni vienības.

    Reklāma

    Protams, jebkurā situācijā Samsung būs ieguvējs, jo jau ir zināms, ka viņi ir vieni no piegādātājiem Apple, un paredzēts, ka uzņēmums Apple vajadzībām saražos 110 miljonus vienību, LG attiecīgi 60 miljonus, bet BOE nieka 9 miljonus. Izskatās, ka arī šajā gadā tiek prognozēts ļoti liels pieprasījums nākamajiem iPhone modeļiem, turpinot tieši iPhone 12 modeļa popularitātes vilni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma