Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmie lietotāji tikuši pie “Twitter” ierakstu labošanas funkcijas

    Jaunākie raksti

    Pēc gadiem ilgiem lietotāju lūgumiem un vēl vairāku mēnešu sagatavošanās procesa “Twitter” beidzot piepilda daudzu twiteristu sapni un oficiāli izlaidis ierakstu rediģēšanas funkciju. Jaunā iespēja vismaz sākotnēji ir pieejama maksas abonementa plāna “Twitter Blue” īpašniekiem, ļaujot labot savus oriģinālos tvītus.

    Pārsteidzošā kārtā ASV šoreiz nav pirmā, kas tikusi pie jaunās funkcijas. “Twitter” norādījis, ka ierakstu rediģēšana sākumā būs pieejama Kanādā, Austrālijā un Jaunzēlandē. Drīzumā to saņems arī ASV un gada pēdējos mēnešos jaunā funkcija varētu būt pieejama arī citviet.

    Reklāma

    Ierakstu rediģēšanas funkcija ļaus uzrakstīto labot ne vēlāk kā 30 minūtes pēc tā publicēšanas. Šajā laikā tvītu varēs labot maksimums piecas reizes. Lai citi lietotāji zinātu, ka ieraksts rediģēts, zem tā parādīsies informācija, kad veikts pēdējais labojums. Noklikšķinot uz tā, būs iespēja redzēt visu ieraksta rediģēšanas vēsturi.

    “Twitter” šī gada aprīlī atklāja, ka uzsāk ierakstu labošanas iespējas testu. Septembra sākumā uzņēmums paziņoja, ka faktiski izveidojis rediģēšanas pogu, savukārt mēneša beigās tika publicēts pirmais testa tvīts. Lai arī jaunā funkcija skaitās oficiāli palaista, “Twitter” norāda, ka joprojām veic tās tehniskās pārbaudes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma