Web Analytics
More
    Reklāma

    TikTok ļaus atbalstīt iemīļotos satura radītājus ar abonementa palīdzību

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā sociālais tīkls TikTok paziņoja par jaunu iespēju, kā tieši atbalstīt savus iemīļotākos satura radītājus. Tas būs abonēšanas serviss, kas nodēvēts par “Live Subscription”.

    Tā galvenais mērķis ir radīt plānotāku ieņēmumu plūsmu katru mēnesi, jo līdz šim TikTok ir zināms ar to, ka satura radītāji īsti nespēj paredzēt savus ienākumus. Tomēr sociālais tīkls un lietotne cenšas situācija padarīt labāku, lai nezaudētu autorus. Jaunais abonēšanas serviss līdzināsies tam, ko jau piedāvā Twitch un YouTube. Tā mērķis faniem ļaut tieši atbalstīt savus mīļākos satura radītājus pretim saņemot iespēju pa tieši sazināties ar autoru, kā arī saņemt īpašas digitālās atzīmes. Tādas, kādas nav pieejamas parastajiem lietotājiem, lai parādītu, ka šis lietotājs atbalsta konkrēto autoru.

    Reklāma

    Pagaidām abonēšanas funkcionalitāte vēl darbosies testa režīmā, līdz ar to tā nebūs pieejama visiem satura radītājiem. Tāpat nav zināma precīza maksa, taču paredzams, ka tā varētu būt 4,99 USD mēnesī, kāda šobrīd ir tirgus cena citās platformās. TikTok spēris lielu soli tajā, lai autori varētu saņemt daļu no reklāmas ieņēmumiem, pateicoties TikTok Pulse shēmai. Kopumā lietotne turpina savu uzvaras gājienu sociālo tīklu tirgū un lielas auditorijas apziņošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    31.05.2022 14:21

    Muljkju platformai, mulju apmekletaji, ari muljkji maksas.

    Tievais
    31.05.2022 15:18

    Ha, vienā raidījumā “tiktokere” izteicās par cilvēku, kurš bija iefilmējis video tiktokam normālā horizontālā veidā, ka tas nu gan nekur neder, vai tad šams nezin ka vertikāli video jāfilmē!
    Varbūt jāsāk beidzot ražot un tirgot televizorus vertikālā izvietojumā, tak tik daudz šo tiktokeru saradies :D gan jau būs nišas produkts

    REALAIS
    31.05.2022 17:09
    Reply to  Tievais

    Samsung jau tirgo TV, kas nāk ar rotēšanas iespēju un satura atspoguļošanu vertikāli, tieši izmantojot kā vienu no reklāmām – Tiktok :D

    Reklāma