Web Analytics
More
    Reklāma

    TikTok tīmekļa vietne 2021. gadā piesaistīja lielāku cilvēku plūsmu nekā Google

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls un izklaides lietotne TikTok ir ļoti populāra, taču jaunākie dati no uzņēmuma Cloudflare atklāj to, ka 2021. gadā domēns tiktok.com ir piesaistījis lielāku cilvēku plūsmu nekā Google.

    Tas ir diezgan spēcīgs un nopietns rādītājs par TikTok popularitāti, jo serviss savu uzvaras gājienu sāka tikai 2020. gada otrajā pusē, bet jau 2021. gadā ieņem pirmo vietu tieši cilvēku piesaistīšanā. Tas ir ļoti strauji attīstījies, jo sākumā saturs piesaistīja jauno paaudzi ar smieklīgiem jokiem un deju video, taču tagad to lieto visas paaudzes. Tāpat TikTok ir kļuvis par vienu no galvenajiem kanāliem, kurā ar reklāmu uzrunāt “z paaudzi”, un tajā ir pieejams saturs ar dažādām receptēm, instrukcijām un garīgo izaugsmi. Plašs spektrs plašam interešu un lietotāju lokam.

    Reklāma

    TikTok ir arī vienīgā Ķīnā veidotā mājaslapa, kura atrodas starp desmit apmeklētākajām mājaslapām pasaulē 2021. gadā. Tops gan nav diez ko pārsteidzošs un diezgan nojaušams ikdienas lietotājam:

    1. TikTok.com
    2. Google.com
    3. Facebook.com
    4. Microsoft.com
    5. Apple.com
    6. Amazon.com
    7. Netflix.com
    8. YouTube.com
    9. Twitter.com
    10. WhatsApp.com

    Vienīgi jāatzīst, ka pārsteigums ir tieši tas, ka TikTok mājaslapa no cilvēku plūsmas daudzuma konteksta apsteidz Google, jo šī pamatā ir lietotne, un saturs tiek patērēts mobilajās ierīcēs.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    freelifelv
    25.12.2021 00:31

    Kāpēc microsoft.com tik augstu? Emmm…ko tur var iesākt?

    Kavacky
    03.01.2022 13:05
    Reply to  freelifelv

    Teams?

    Reklāma