Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Surface datoriem tiks nodrošināts sešus gadus ilgs atbalsts

    Jaunākie raksti

    Microsoft atjaunojis tehnisko dokumentāciju, kas saistīta ar uzņēmuma Surface datoriem, norādot uz to, ka jaunākie modeļi saņems programmatūras atjauninājumus sešu gadu garumā līdzšinējo četru.

    Jaunās izmaiņas un atbalsts attieksies uz tiem Surface datoriem, kuri izdoti pēc 2021. gada 1. janvāra. Tātad ne tikai uz pašiem jaunākajiem, bet jau divus gadus vecām ierīcēm. Piemēram, sešu gadu programmatūras atjauninājumus saņems Surface Pro 7+, Surface Go 3, Surface Laptop 4, Surface Studio 2+ u.c.

    Reklāma

    Šajā gadījumā runa ir konkrēti par pašu Surface datoru programmatūru ne Windows operētājsistēmu. Tīri teorētiski produktu atbalsts jau var būt beidzies, bet ir iespējams uzlikt pašu jaunāko Windows versiju tajā brīdī. Katrā ziņā tas ir ieguvums jau esošajiem Surface īpašniekiem, kā arī nākotnes potenciālajiem pircējiem.

    Sešu gadu programmatūras atbalsts nozīmē to, ka ierīce tiek paredzēta pietiekami ilgam lietošanas laikam. Piemēram, tā var saņemt baterijas darbības uzlabojumus, kā arī uzturēt atbilstošu jaudu, kamēr tas ir iespējams. Tāpat Surface gadījumā šie programmatūras atjauninājumi ir paredzēti, lai datori pēc iespējas labāk sadarbotos ar Windows operētajsistēmu.

    Daži eksperti gan šajā saskata arī mīnusus, kas varētu nozīmēt to, ka patiesībā Microsoft gatavojas pagarināt laiku līdz jaunu ierīču izlaišanai. Tas noteikti apbēdinātu īstenos Surface produktu lietotājus un fanus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    06.11.2023 15:51

    Tas noteikti uzlabotu ierīces ilgmūžību. Kas radīs mazāku vides piesārņojumu un ietaupīs līdzekļus esošo ierīču īpašniekiem. Parējās sajūtas lai ierok pie Dardedzes smilšu kastē.

    viens
    14.11.2023 03:38

    forši

    Reklāma