Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple klusiņām nomainījuši jaunā iPad Air planšetdatora procesoru

    Jaunākie raksti

    Jaunais iPad Air planšetdatora modelis tika prezentēts aptuveni pirms mēneša, un pa šo laiku Apple jau ir paspējis izmainīt oficiālo tehnisko specifikāciju. Ticis samazināts M2 GPU kodolu skaits no 10 uz 9.

    Kaut arī izmaiņa ir salīdzinoši niecīga un lietotāji, visticamāk, neko ikdienas lietošanā nejutīs, tomēr tas norāda uz informācijas nodošanas problēmām pašā uzņēmumā. Acīmredzot daļa atbildīgo personu ir domājušas, ka jaunie iPad Air ir aprīkoti ar M2 procesoru, kuram ir 10 GPU kodoli, tomēr realitātē tam ir 9 kodoli.

    Reklāma


    Pagaidām šī informācija ir izlabota vienīgi iPad Air tehniskās specifikācijas lapā, un informācija ārpus ASV varētu norādīt, ka M2 procesoram joprojām ir 10 GPU kodoli. Arī oficiālajā raksta, kas publicēts jaunā iPad Air izziņošanas brīdī, ir minēti 10 GPU kodoli. Šis viss ir sīkums, tomēr norāda uz to, ka informācija nav tikusi līdz galam pārbaudīta vai arī kāds no tās gatavotājiem nav zinājis, ka šim planšetdatoram ir atšķirīgs M2 procesors.

    Līdz šim MacBook Air izmantotie M2 procesori ir aprīkoti vai 8 vai 10 GPU kodoliem, līdz ar to 9 ir speciāli veidota versija iPad Air planšetdatoriem, kas gan jau praksē principā neko īsti nemaina.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma