Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech jaunajiem iPad modeļiem jau piedāvā speciāli pielāgotus apvalkus ar tastatūru

    Jaunākie raksti

    Atjaunotie iPad Air un iPad Pro modeļi tika prezentēti 7. maijā, un pēc pāris dienām Logitech jau piedāvā savus jaunos apvalkus ar klaviatūru, sastādot konkurenci Apple Magic Keyboard.

    Jaunā Logitech Combo Touch sērija ir paredzēta gan abu 11 un 13 collu izmēru iPad Air, gan arī plānajiem iPad Pro modeļiem. Kā norāda uzņēmums, tad šis būs lidz šim vieglākais apvalka un klaviatūras kombinācijas komplekts, kāds ir bijis pieejams. Līdzīgu dziesmu, protams, iPad prezentācijā dziedāja arī pats Apple.

    Reklāma
    Advertisement

    Taču Combo Touch sērija ietur jau iepriekš redzētās iezīmes. Proti, tas ir iPad planšetdatoru apvalks, kuram ir iespējams noņemt klaviatūru. Tādējādi to var lietot gan pilnā aprīkojumā, kas līdzināsies portatīvā datora lietošanai, gan izmantot apvalku tikai kā iPad statīvu. Klaviatūrā ir iebūvēts gan skārienpaliktnis, kas atpazīst vairākus žestus, gan taustiņu apgaismojums un funkcionālie taustiņi.

    Logitech Combo Touch apvalki izmanto iPad Smart Connector savienojumu, līdz ar to nav nepieciešams izmantot Bluetooth, lai aksesuāru pievienotu planšetdatoram. Logitech Combo Touch versijas iPad Air planšetdatoriem maksā 200 un 230 USD, bet iPad Pro 230 un 260 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma