Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple “Self Service Repair” programmā Eiropā tagad iekļauti iPhone 15 un Mac M2 datori

    Jaunākie raksti

    Apple paziņojusi, ka Eiropai paplašina Self Service Repair programmu, kas ļauj katram pašam labot iPhone 15 sērijas viedtālruņus un arī Mac datorus ar M2 procesoriem. Šo datoru skaitā ir 14 un 16 collu MacBook Pro, 15 collu MacBook Air, Mac mini, Mac Pro un Mac Studio.

    Šoreiz arī Latvija ir jauno ierīču pašlabošanas sarakstos. Ātrumā uzmetu aci pāris instrukcijām, tās ir ļoti sīki aprakstītas, bet arī dikti komplicētas. Neko vairāk par Mac mini atvēršanu neuzņemtos savam datoram, kur nu vēl iPhone 15.

    Eiropai kaut kad nākamajā gadā arī būs pieejama Apple Diagnostics for Self Service Repair programma, kas ļaus pieredzējušiem ekspertiem labot Apple ierīces un izmantot Apple Diagnostics, kas šobrīd pieejami vien Apple Authorized Service Providers un Independent Repair Providers servisos.

    Apple atbalsta lapā atrodamas gan pamācības, gan arī iespējas pasūtīt nepieciešamās detaļas. Bet Apple vēl arvien uzsver, ka ierīces vēl arvien uzticamāk salabot būs autorizētos servisos.

    Zemāk pievienoju visai svaigu video par to, kā aptuveni izskatītos iPhone ekrāna nomaiņa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    14.12.2023 14:10

    Normāli, es mainītu pats un ar fēnu.

    Krotow
    14.12.2023 14:29
    Reply to  KKTK

    Ar fēnu ir čakarīgi. Parasti tas beidzas ar apsvilinātiem nagiem un korpusu. Saviem remontiem nopirku sildāmpaneli ar temperatūras kontroli.

    Reklāma