Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Apple Silicon M3 procesoru aprīkoti MacBook Air un iPad varētu būt pieejami jau martā

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada novembra sākumā Apple izziņoja jaunās paaudzes M3 procesorus, un sagaidāms, ka martā ar tiem būs aprīkoti gan iPad planšetdatori, gan MacBook Air portatīvie datori.

    Ar jaunajiem procesoriem šobrīd ir aprīkoti vienīgi MacBook Pro portatīvie datori un iMac galda dators, taču tuvojas kārta arī nākamajiem produktiem. Pagājušajā gadā netika izziņoti atjaunināti iPad planšetdatoru modeļi, līdz ar to lielāks jaunumu birums varētu būt tuvākā laikā. Proti, iPad Pro planšetdators saņemtu OLED tehnoloģijas ekrānu, kā arī jauno M3 procesoru. Tāpat tiek baumots, ka priekšējā kamera tagad būs novietota garākajā malā. Līdzīgi, kā tas ir klasiskajiem iPad.

    Tāpat sagaidāmi atjaunināti iPad Air modeļi ar lielāku 12.9 collu ekrāna izvēli. Pēc visa spriežot, arī šiem modeļiem būtu jābūt aprīkotiem ar M3 procesoru. Jaunumu birumu papildinās arī MacBook Air portatīvie datori. Ja 15 collu modelis tika izziņots vien pagājušajā vasarā, tad 13 collu modelis pagaidām pieejams ar 2022. gada M2 procesoru.

    Visticamāk, ka abu izmēru modeļi uzreiz saņems jauno M3 versiju. Nav sagaidāmas nekādas vizuālas izmaiņas. Vienīgi iekšējo komponenšu uzlabojumi. Līdzīgi, kā tas jau bija ar MacBook Pro modeļiem, kas tagad aprīkoti ar trešās paaudzes M sērijas procesoriem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma