Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pārtraucis 12 gadus senu tradīciju, 2023. gadā neizlaižot jaunu iPad planšetdatora modeli

    Jaunākie raksti

    Pirmais Apple iPad planšetdators tika izziņots 2010. gadā, un līdz šim katru gadu tika izlaists vismaz viens jauns planšetdatora modelis. Taču iepriekšējais gads ir pirmais, kurā netika izziņots neviens jauns iPad modelis.

    Apple planšetdatori ir bijuši svarīga daļa no uzņēmuma attīstības, jo šobrīd tie principā valda šajā segmentā, un kvalitātes latiņa ir pacelta ļoti augsta. Protams, tie ir pietiekami dārgi, taču šīs iekārtas darbojas stabili un vairākus gadus, salīdzinot ar konkurentiem. Vēl iepriekšējā gadā tika izlaisti veseli četri iPad, bet tagad vēl neviens jauns modelis.

    Šīs ziņas var nelikties tik īpašas, tomēr iedomājieties vienu gadu bez jauna iPhone modeļa izziņošanas. Droši vien, ka tas nenotiks tuvāko gadu laiku, jo tas ir Apple galvenais produkts. Tikmēr iPad jau ir ieņēmis līdzvērtīgu stāvokli, un esošie vai potenciālie lietotāji ir pieņēmuši, ka jauni modeļi iznāk ik gadu, kas arī savā ziņā veicina produkta popularitāti.

    Papildu faktors varētu būt tas, ka pēdējā laikā iPad piedāvājums ir palicis pietiekami sarežģīts un plašs, taču modeļi savā starpā nav tik atšķirīgi. Līdzīgi, kā tas pēdējos gados noticis ar iPhone un iPhone Pro modeļiem. Tā kā 2023. gads ir bijis tukšais jaunu iPad sakarā, līdz ar to šajā pūķa gadā varēsim gaidīt lielus un daudz jaunumus Apple planšetdatoru sakarā.

    Cik jums ir aktuāls iPad planšetdators?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma