Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple 7. maijā prezentēs jaunos iPad planšetdatorus

    Jaunākie raksti

    Ilgi gaidījām un beidzot sagaidījām! Apple ir oficiāli izziņojis jauno produktu prezentācijas pasākumu, kas norisināsies 7. maijā. Pēc pasākuma vizuālajiem materiāliem varam spriest, ka tajā tiks prezentēti jauni iPad planšetdatoru modeļi, kā arī potenciāli arī to aksesuāri.

    Paredzams, ka maija sākumā Apple pasaulei atrādīs jaunos iPad Air un iPad Pro planšetdatorus, kā arī Apple Pencil irbuli un Magic Keyboard tastatūru. Iepriekš publiskajā vidē ir noplūdis daudz informācijas par to, ka kāds no iPad modeļiem varētu saņemt arī jaunu Mini LED tipa displeju, kas raksturīgs ar spilgtu un augsta kontrasta attēlveidošanas spēju, taču ir lētāks ražošanā par OLED displejiem.

    Reklāma


    Vai tu gaidi jaunos iPad planšetdatorus vai to aksesuārus? Es pats atkal kārtējo reizi esmu nopircis iPad planšetdatoru (šoreiz izvēle krita par labu lietotam piektās paaudzes iPad mini), ko izmantoju grāmatu un jaunumu lasīšanai, kad esmu prom no datora. Tu šobrīd privātā vai profesionālā kārtā izmanto kādu planšetdatoru (nav būtiski vai tas ir Apple iPad) un kādas atziņas par šādu ierīču klasi?

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andis
    24.04.2024 15:20

    Sen atpakaļ lietoju oriģinālo Google Nexus 7 – pa lielam, pielietojumu tā īsti nemaz nesaskatīju. Tie bija laiki pirms lētās viesabonēšanas un iespēja ielikt SIM karti noderēja dažas reizes. Pēdējo reizi biju izvilcis 2017. gadā, lidojot uz USA.
    Tagad nopirku lietotu ipad pro 11, lietoju kā pirmāro instrumentu bilžu apstrādei ar Adobe Lightroom. Un tam tas tiešām ir teju ideāls. Atlasīt no pustora tūkstoša pasākuma bilžu tās, kuras apstrādāt, veikt pat diezgan advancētas korekcijas ar maskām, izeksportēt un nosūtīt ir iespējams daudz ērtāk un ātrāk, kā pie stacionārā datora.
    Ļoti iespējams, ka ar laiku papildināšu ar mac mini, bet pašlaik esmu ļoti apmierināts ar savu izvēli. Diemžēl, visam pārējam tomēr lietoju normālus os – win vai android.

    Reklāma