Web Analytics
More
    Reklāma

    Visi “X Premium” lietotāji šonedēļ tiks pie “Grok” čatbota

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada nogalē jau rakstījām, ka mikroblogošanas vietne “X” maksas abonementa “Premium Plus” lietotājiem ASV sāka piedāvāt mākslīgā intelekta (MI) čatbotu “Grok”. Taču pēc teju četriem mēnešiem robots beidzot kļūs pieejamāks plašākam lietotāju lokam.  Nedēļas sākumā Īlons Masks paziņoja, ka “vēlāk šajā nedēļā” “Grok” varēs izmantot visi “X” maksājošie lietotāji.

    Šis solis varētu liecināt, pirmkārt, par “X” vēlmi vairāk konkurēt ar citiem populāriem tērzēšanas robotiem, piemēram, “ChatGPT” vai “Claude”. Otrkārt, “Grok” atvēršana plašākam lietotāju lokam varētu liecināt par “X” centieniem palielināt maksas abonentu skaitu. Dati liecina, ka šo mikroblogošanas platformu izmanto mazāks lietotāju skaits nekā pērn. Saskaņā ar jaunākajiem “Sensor Tower” datiem “X” lietotāju skaits ASV ir par 18% mazāks nekā pērnā gada februārī.

    Tāpat, piedāvājot plašāku piekļuvi “Grok”, “X” šādā veidā varētu novērst lietotāju migrēšanu uz citām mikroblogošanas platformām, kā “Mastodon” vai “Bluesky”, kas īpaši populāras kļuva laikā, kad Masks iegādājās “X”. Liels konkurents ir arī “Meta Threads”, kas turpina audzēt lietotāju skaitu un piedāvāt arvien vairāk “X” līdzīgu funkciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    cilvēks
    28.03.2024 12:41

    Un ko tas mums dos?
    Vai citādi paraugoties, – ko atņems?

    Krotow
    29.03.2024 14:19

    Kāda jēga no čatbotiem tur? Lai konta īpašnieka vietā atbildētu komentāros un citi čatboti trollētu pretīm? Tad drīz tur tikai čatboti pļāpās ar čatbotiem.

    Reklāma