Web Analytics
More
    Reklāma

    Maksas “ChatGPT” lietotājiem tagad ir piekļuve “GPT-4 Turbo” modelim

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada novembrī mākslīgā intelekta (MI) kompānija “OpenAI” prezentēja savu līdz šim jaudīgāko lielo valodu modeli “GPT-4 Turbo”, kas spēj apstrādāt krietni lielāku vaicājuma/ teksta apjomu – līdz pat 300 teksta lappusēm. Tagad uzņēmums paziņojis, ka šis jaudīgais modelis kļūst pieejams “ChatGPT” maksas lietotājiem.

    Ar šiem jaunumiem “OpenAI” dalījies mikroblogošanas vietnē “X”. Uzņēmums norāda, ka līdztekus plašākai pieejamībai “GPT-4 Turbo” saņēmis arī vairākus uzlabojumus. Piemēram, šim modelim ir uzlabotas matemātikas, loģiskās domāšanas, kodēšanas un rakstīšanas prasmes. Praktiski tas nozīmē to, ka čatbots sniegs, piemēram, tiešākas, vairāk uz sarunvalodas stilu vērstas atbildes.

    Reklāma

    “GPT-4 Turbo” spēj apstrādāt sarežģītākus vaicājumus. Tāpat šis modelis var izveidot attēlu aprakstus, kā arī apstrādāt teksta pārvēršanas runā pieprasījumus. “GPT-4 Turbo” ir pieejama informācija līdz 2023. gada decembrim.

    Jāpiezīmē, ka pērnā gada beigās “Microsoft” paziņoja, ka MI tērzēšanas robotam “Copilot” pievieno “GPT-4 Turbo” un “DALL-E 3” iespējas, ko lietotāji var izmantot bez maksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma