Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Copilot bez maksas ļauj izmantot GPT-4 Turbo un DALL-E 3 iespējas

    Jaunākie raksti

    Tikai labas ziņas tiem, kuri ir gatavi ik uz soļa izmantot mākslīgā intelekta palīgus – Microsoft paziņojis, ka Copilot bez maksas piedāvā to, par ko citi iepriekš maksāja 20 dolārus mēnesī.

    Copilot iekļauts GPT-4 Turbo, kas ir OpenAI jaunais lielās valodas modelis, un DALL-E 3. Copilot var izmantot Windows 11 lietotāji, pieejama arī Android un iOS lietotne ar tām pašām iespējām. Copilot papildina arī Edge pārlūku un Bing meklēšanas dzini.

    Reklāma

    Man ir jāsaka, ka speciāli beidzot uzstādīju Copilot lietotni viedtālrunī, bet pagaidām vēl īsti GPT-4 Turbo labums nevarēšu nosaukt par lielisku ieguvumu. Jau pati lietotne brīdina, ka GPT-4 Turbo izmantošana būs lēnāka, kas tiešām arī pierādās praksē. Pat vienkārši vaicājumi tiek apstrādāti pusminūti vai pat ilgak, šajā laikā jau pats varu visu atrast Google. Protams, cita lieta ir sarežģīti uzdevumi, bet tiem diez vai izmantotu viedtālruni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    budzis
    18.01.2024 13:58

    BING Copilot Dall-e ir ierobežojums uz ģenerāciju skaitu dienā. Tad nu to varam nosaukt parnosacīti bezmaksas.

    Kursors.lv
    18.01.2024 14:00
    Reply to  budzis

    Bez maksas šoreiz bija domāts tā, ka pie OpenAI tev būtu jāmaksā par GPT-4 izmantošanu.

    Usinss
    18.01.2024 16:20

    Kā arī, joprojām sarunas ilguma ierobežojums. Saruna nesaglabājas un pie tās nevar atgriezties. Nosacīti ir pāris labumi. Kvalitatīvāk bildes ģenerē Copilot par Dalle3 iekš GPt4 maksas platformā.

    Vanags
    18.01.2024 16:57

    Vismaz man Copilot uz Mac gļuko. Vismaz patreiz nerāda vēsturi. It kā “Chat history” funkcija ir, bet tā visu laiku ir tukša. Otrs ir tas, ka runājot ar Copilot, atliek aplikācijas logu nolikt kaut kur fonā un atverot no jauna visa sarakste bieži vien pazūd. Ne vienmēr, bet mēdz gadīties.
    Kaitinoši bez gala, kas principā patreiz neļauj iespēju atteikties no ChatGPT maksas versijas. Cerams, ka šis gļuks drīz tiks sakārtots.
    Vēl viena ChatGPT pievienotā vērtība ir AIPRM paplašinājums Chrome browserī.

    Tētis
    18.01.2024 18:40

    Nuu, ir tā, ka es ar GPT esmu (palīgos ņemot) daudz koda un es neesmu redzējis Copilot jēgu. Tiek dragāts caur Git repo un ja neatrod, tad dod muļķības. Bard ir vēl trulāks.

    Reklāma