Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” globāli palaiž “WhatsApp” tērzēšanas robotu “Meta AI”

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām nedēļām “Meta” informēja, ka drīzumā savā ziņapmaiņas pakalpojumā “WhatsApp” sāks piedāvāt viszinošu mākslīgā intelekta (MI) čatbotu “Meta AI“. Aizvadītās darba nedēļas izskaņā uzņēmums paziņojis, ka sāk jaunās funkcionalitātes globālu izlaišanu, un to kā paši pirmie sāks saņemt lietotāji Indijā.

    Indija ir viens no lielākajiem “WhatsApp” tirgiem, un jaunās iespējas izlaišana tur ļaus plašam lietotāju lokam sazināties ar MI palīgu tieši “WhatsApp”. Tas dos iespēju arī vecākiem cilvēkiem beidzot praktiski izmēģināt MI tērzēšanas robota sniegtos labumus, jo, piemēram, “ChatGPT” vai “Copilot” nav tik pieejami un ērti sasniedzami.

    Reklāma

    Atsevišķi lietotāji ziņojuši, ka jaunā funkcija atrodama sarunu saraksta augšējā labajā stūrī, ko varēs atpazīt pēc spilgta, krāsaina gredzena. Uz tā uzspiežot, tiks aktivizēts “Meta AI” čatbots.

    Jāpiezīmē, ka “Meta AI” darbības pamatā ir “Meta” pašas izstrādātais lielo valodu modelis “Llama“. Šī tehnoloģija ļauj lietotājiem sarunāties par daudzām dažādām tēmām. Te arī jāpiezīmē, ka “Meta” izveidojusi sadarbību ar “Microsoft Bing Chat”, kas dod iespēju “Meta AI” dalīties ar reāllaika tīmekļa informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma