Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” maijā plāno izlaist nākamās paaudzes lielo valodu modeli “Llama 3”

    Jaunākie raksti

    Vakar, 9. aprīlī, Londonā norisinājās “Meta” pasākums “AI Day”, kura laikā uzņēmums dalījās ar vairākiem jaunumiem saistībā ar mākslīgā intelekta (MI) rīku izstrādi. “Meta” apstiprināja, ka nākamā mēneša laikā plāno izlaist nākamās paaudzes lielo valodu modeli “Llama 3”, kas primāri domāts MI asistenta darbināšanai.

    “Meta” globālo lietu prezidents Niks Klegs pasākumā informēja, ka nākamā mēneša laikā uzņēmums pēc iespējas ātrāk cer palaist savu nākamās paaudzes lielo valodu modeļu kopu “Llama 3”. Pēc viņa teiktā var saprast, ka šajā komplektā ietilpst dažādi modeļi, kuri sniegs daudzveidīgas iespējas. Tāpat norādīts, ka “Llama 3” darbinās vairākus “Meta” produktus.

    Reklāma

    “Meta” izpētes viceprezidente Džoelle Pineau uzsvēra, ka uzņēmuma mērķis ir panākt, lai laika gaitā ar “Llama” darbinātais “Meta AI” asistents kļūtu par noderīgāko virtuālo palīgu pasaulē. Viņa gan atzīst, ka vēl liels darbs priekšā, lai sasniegtu šo mērķi. Paredzams, ka ar “Llama 3” darbinātais “Meta” MI asistents spēs ne tikai precīzāk atbildēt uz jautājumiem, bet arī apstrādāt plašāku vaicājumu klāstu, kas varētu ietvert arī strīdīgākas tēmas.

    Jāpiezīmē, ka pērnā gada jūlijā publiski tika izlaists “Llama 2” lielais valodu modelis, kas tika radīts gan komerciāliem, gan pētniecības nolūkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma