Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple plāno “Apple ID” kontu sistēmai mainīt nosaukumu

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš tika runāts, ka uzņēmums Apple gatavojas pārdēvēt un mainīt Apple ID, kas nākotnē sauksies Apple Account. Pēdējā informācija liecina, kas tas notiks šī gada rudenī, reizē ar iOS 18 versijas iznākšanu.

    Protams, tas attieksies uz visām jaunajām programmatūras versijām, kas tiks oficiāli palaistas rudenī. Iespējams, ka par šo informācija sekos jūnijā notiekošajā Apple izstrādātāju konferencē WWDC24. Šobrīd Apple norāda, ka pievienotie naudas līdzekļi Apple kontam ir “Apple Account Balance”, kas ir pirmais vēstnesis nosaukuma maiņai.

    Tāpat tiek norādīts, ka uzņēmuma iekšienē ir izveidota atsevišķa Apple Account komanda. Tā nebūs tikai vienkārša nosaukuma maiņa, bet pilnīga zīmola maiņa. Sagaidāms, ka Apple ID termins tiks pilnībā aizstāts pēc tā 20 gadu ilgās darbības. Pagaidām nav zināms oficiālais iemesls šādām izmaiņām, tomēr Apple Account varētu uzskatīt par vieglāk un tiešāk saprotamu terminu.

    Vairākus gaidāmos programmatūras jaunumus mēs uzzināsim jau jūnijā WWDC24 laikā, un sagaidāms, ka drīzumā būs zināms konferences norises laiks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    19.03.2024 09:17

    Iedomājieties, tajā 199x. gada mītiņā, noteikti bija kāds dalībnieks, kas teica, ka šo ir jāsauc par “Apple Account”. Tagad viņš var teikt – “I told you!” :D

    Reklāma