Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple uzlabos iespēju noteikt vai cilvēkam apkārt neatrodas cits izsekojošs AirTag piekariņš

    Jaunākie raksti

    Apple iOS 15.2 versija nesīs pāris jaunus uzlabojumus, un papildu tam, ka būs iespējams norādīt personu, kurai pēc nāves piešķirt piekļuvi Apple ID informācijai, tiks uzlabota iespēja noteikt, vai ap cilvēku neatrodas citi AirTag izsekojošie piekariņi.

    Kad Apple izziņoja savu mazo AirTag ierīču izsekotāju, ļoti daudz tika runāts par to, lai ar tiem nevarētu izsekot citus cilvēkus. Pagaidām ziņojumu lietotājs saņemtu bez īpašas meklēšanas un balstoties uz Apple algoritmu, taču tagad to būs iespējams pārbaudīt pašam. Attiecīgi iOS 15.2 Beta versijā ir pieejami papildinājumi Find My lietotnē, kurā mēs varam redzēt savu Apple produktu atrašanās vietas. Tagad tā būs papildināta ar divām jaunām opcijām, no kurām viena ir “Items That Can Track Me”. Ieslēdzot to, iPhone skenēs vai apkārt neatrodas citi AirTag piekariņi, kas nav saistīti ar lietotāju, kā arī varbūt kāds cits Apple produkts atrodas meklēšanas režīmā.

    Reklāma

    Avots: MacRumors

    Otrs jaunums būs iespēja iegūt noderīgu informāciju, lai atgrieztu kāda cita cilvēka pazaudēto Apple produktu. Iespēja sauksies “Help Return Lost Items”. Tās darbības princips ir līdzīgs, jo to ieslēdzot, iPhone skenēs, vai apkārt neatrodas kāda nozaudēta iekārta. Pēc tam arī parādīsies kontaktinformācija un palīdzība, kā sazināties ar īsto īpašnieku. Principā tas darbojas jau līdz šim, vienkārši iOS 15.2 versijā varēs speciāli ieslēgt šādu meklēšanas režīmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    jupis
    14.11.2021 13:30

    līķis sadegs ar visu telefonu,kurš nez to atradīs

    Reklāma