Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung Galaxy Ring” ar vienu uzlādi varētu darboties līdz pat deviņām dienām

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā mobilo tehnoloģiju uzstādē MWC 2024 “Samsung” prezentēja savu viedo gredzenu “Galaxy Ring“. Kopš tā laika parādās arvien vairāk informācijas, ko jaunā ierīce piedāvās un cik nopietns spēlētājs varētu būt šajā tirgū. Piemēram, “Samsung” digitālās veselības viceprezidents Hon Paks nesen atklājis, ka “Galaxy Ring” ar vienu uzlādi varētu darboties līdz pat deviņām dienām, kas ir līdzīgi “Oura Ring” sniegumam.

    “Samsung” pārstāvis izteicās, ka “Galaxy Ring” baterijas darbības laiks būs vidēji no piecām līdz pat deviņām dienām, kas lielākoties atkarīgs no tā, cik aktīvi ierīce tiek izmantota un ko tā mēra. Protams, jāpatur prātā, ka viedais gredzens vēl līdz galam nav izstrādāts, tāpēc akumulatora darbībā šis, tas vēl var mainīties. Taču katrā ziņā lietotājam būs ērti izsekot dažādiem rādītājiem, piemēram, miegam, sirdsritmam, jo ierīce nebūs jāuzlādē katru dienu.

    Reklāma

    Viedo gredzenu tirgū “Galaxy Ring” lielākais konkurents būs “Oura Ring“, kas ik pa laikam turpina piedāvāt jaunas funkcijas, lai nodrošinātu pilnvērtīgāku lietotāja pieredzi. Tiesa, lai piekļūtu lielākai daļai šo iespēju, jāiegādājas abonements par 6 USD mēnesī. Pagaidām vēl nav zināms, vai “Samsung” prasīs maksu par “Galaxy Ring” funkciju izmantošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    05.03.2024 13:28

    Vareja ari auskarus izdomat geniji, vai aproces.

    Guntars K
    05.03.2024 21:36

    Ko nozīmē līdz 9 dienām? …kad atslēgtas visas funkcijas? :D

    Erotomāns
    08.03.2024 15:45

    Gaidam galaxy cockring

    Reklāma