Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedo gredzenu tirgus kļūst arvien karstāks

    Jaunākie raksti

    Paredzams, ka viedo gredzenu tirgus šogad kļūs bagātāks un dažādāks, sagādājot galvassāpes populārākajam šo ierīču ražotājam “Oura“. Baumo, ka “Samsung” jūlija vidū oficiāli prezentēs “Galaxy Ring“, taču tas vēl nav viss. Ļoti iespējams, savu viedo gredzenu izlaidīs “Xiaomi” apakšzīmols “Black Shark“, kas līdz šim vislabāk pazīstams ar saviem spēļu tālruņiem, piemēram, “Black Shark 5 Pro“.

    Internetā nonākuši daži reklāmas attēli un informācija par “Black Shark” jauno valkājamo ierīci – viedo gredzenu. Pagaidām nav zināms, vai uzņēmums ar šiem materiāliem dalījies oficiāli vai arī tie ir nopludināti. Katrā ziņā norādīts, ka gredzena baterijas darbības laiks ar vienu uzlādi varētu sasniegt līdz pat 180 dienām, kas krietni pārspēj “Oura” piedāvātās trīs nedēļas. Starp galvenajām ierīces funkcijām minēta sirdsdarbības ātruma, skābekļa līmeņa asinīs un ķermeņa temperatūras izsekošana.

    Reklāma

    Šobrīd nav pieejama plašāka informācija par to, kad šis “Black Shark” viedais gredzens varētu nonākt pārdošanā un cik tas maksātu. Varētu būt, ka ierīces pieejamība ārpus Ķīnas būs diezgan ierobežota, taču, lai par to spriestu, jāgaida ražotāja oficiāls paziņojums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    16.04.2024 11:08

    Būtu interesanti palasīt aprakstus un komentārus, kam tas ir tā vajadzīgs – vienīgais ko iedomājos ir, lai sievietes varētu kontrolēt ovulāciju, bet tā gredzenu forma nav diez ko sievišķīga… Transpersonām?

    mini
    16.04.2024 11:25
    Reply to  Profs

    Tiem, kuri nevēlas nēsāt aproces, muļķi

    Krotow
    17.04.2024 13:46

    Interesanti būtu ja šie gredzeni darbotos bez baterijām, tikai no nesātāja ķermeņa siltuma.

    Reklāma