Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oura” viedais gredzens ļaus laicīgi noteikt veselības izmaiņas

    Jaunākie raksti

    Viedo gredzenu ražotājs “Oura” informējis, ka saviem lietotājiem sniegs piekļuvi “Oura Labs” sadaļai, kur atrodamas eksperimentālas funkcijas. Viena no pirmajām, ko lietotāji varēs, izmēģināt, ir tā sauktais “Symptom Radar”, kas identificē agrīnas fizioloģiskās slodzes pazīmes.

    “Symptom Radar” informē lietotājus par būtiskām izmaiņām tādos veselības rādītājos kā ķermeņa temperatūra, elpošanas ātrums, sirdsdarbības ātrums miera stāvoklī un sirdsdarbības ātruma mainīgums. Saņemot brīdinājumu par to, ka kāds no šiem rādītājiem neiekļaujas normā, lietotāji varēs ieslēgt viedajā gredzenā “Rest Mode” režīmu vai pazemināt ikdienas aktivitātes mērķus un fokusēties uz atpūtu.

    Reklāma

    Vienlaikus “Oura” uzreiz uzsver, ka “Symptom Radar” nav diagnostikas funkcija un tās mērķis ir palīdzēt lietotājiem labāk izprast sava ķermeņa signālus. Taču nav izslēgts, ka šī funkcija var palīdzēt identificēt arī kādu saslimšanu vai agrīnas pazīmes par to.

    Jāpiezīmē, ka ne visas “Oura Labs” sadaļā esošās eksperimentālās funkcijas obligāti tiks iekļautas galvenajā lietotnē. Daļa no tām vēlāk var tikt noņemtas, citas – pārveidotas, daļa – iekļauta “Oura” gredzena piedāvāto funkciju klāstā. To noteiks iegūtie dati, kā arī lietotāju atsauksmes par konkrēto funkcionalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    04.04.2024 13:33

    Kas ir fizioloģiskā slodze un kā to izārstēt?
    Man nāk prātā, ka to var saķert lietojot Oura gredzenu uz neatbilstošām ķermeņa daļām :)

    Krotow
    04.04.2024 16:30
    Reply to  Ivis

    Bāžot tos gredzenus nepareizās vietās, var dabūt arī ķīmiskos apdegumus.

    Biteme
    04.04.2024 13:39

    Rest in peace mode

    Reklāma