Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” strādā pie tā, lai “Galaxy Ring” viedais gredzens sadarbotos ar dažādiem viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Par “Galaxy Ring” viedo gredzenu aktīvi tiek runāts kopš “Samsung” ziemas pasākuma, kas norisinājās janvāra vidū. Šonedēļ notikušajā mobilo tehnoloģiju izstādē MWC 2024 uzņēmums plašāk iepazīstināja ar šo jauno ierīci, kas varētu tikt izlaista jūlija vidū. Līdztekus tam radās jautājumi, ar kādām ierīcēm “Galaxy Ring” varētu sadarboties. Sākotnēji “Samsung” norādīja, ka viedais gredzens būs saderīgs ar “Galaxy” ierīcēm, taču tagad informējis, ka strādā arī pie citu mobilo ierīču atbalsta.

    “Samsung” digitālās veselības viceprezidents Hon Paks dalījās ar dažām detaļām par “Galaxy Ring” darbības principiem. Lai gan neko konkrētu viņš intervijā neapstiprināja, no Paka teiktā var izlobīt to, ka “Samsung” strādā pie tā, lai gredzens būtu saderīgs ar visiem “Android” tālruņiem, ne tikai konkrēti “Samsung Galaxy” sērijas ierīcēm.

    Reklāma

    Pagaidām gan Hon Paka teiktais negarantē, ka “Galaxy Ring” varēs droši izmantot ar visiem “Android” tālruņiem. Taču ticamāk ir tas, ka viedais gredzens būs saderīgs ar “Android”, nevis “iOS” ierīcēm. “Samsung” pirms pāris dienām izteicās, ka vismaz sākotnēji “Galaxy Ring” nesadarbosies ar “iPhone”, gluži tāpat kā “Apple Watch” nestrādā kopā ar “Android” telefoniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    04.03.2024 09:42

    Precīzāk strādā pie tā lai 100% sadarbotos ar samsungiem, bet ar pārejiem tur 50% funkcionalitātē (tas lai būtu motivacija cilvēkam ja vēl nav, pāriet uz samsung telefonu)

    Gluzi kā ar apple produktiem – uz android tos var sajūgt lai strādā, bet tikai super basic režīmā, gribi visas ‘pilnās’ funkcijas, jāpērk būs apple ierīce.

    Ivis
    04.03.2024 09:52
    Reply to  Pēča

    Jā, diemžē šī tendence uzsēdināt patērētāju uz savas ekosistēmas adatas attīstās abiem šiem milžiem.

    assasa
    05.03.2024 10:02

    Samsung pulksteņi vairs nesadarbojas ar iphone, kur nu vēl šāds gredzens

    Reklāma