Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” oficiāli prezentē “Galaxy Ring” viedo gredzenu

    Jaunākie raksti

    Mobilo ierīču izstādē MWC 2024 “Samsung” nupat prezentējis savu viedo gredzenu “Galaxy Ring”. Kompānija ilgi turējusi noslēpumā informāciju par to, kā šis viedpalīgs izskatīsies un kādas funkcijas pildīs, taču beidzot “Samsung” dalījies ar plašāku informāciju.

    “Galaxy Ring” prezentēts kā ļoti noderīgs palīgs veselības uzraudzībā. Tas varēs izsekot sirdsdarbības un elpošanas ātrumam, miegam. “Samsung” uzsver, ka šis gredzens nodrošina augstākas kvalitātes 24/7 veselības un aktivitāšu izsekošanu. Tas arī aprēķina lietotāja vitalitātes rādītāju, pamatojoties uz ikdienas aktivitāšu, miega, sirdsdarbības un sirdsdarbības mainīguma rādītājiem.

    Reklāma

    Viedais gredzens būs pieejams izmēros no 5 līdz 13 jeb no S līdz XL. Pircēji varēs iegādāties savai gaumei atbilstošāko gredzenu, izvēloties kādu no trim krāsām: keramikas melnu, platīna sudraba vai zelta.

    “Samsung” norāda, ka sākotnēji “Galaxy Ring” būs saderīgs tikai ar “Samsung Galaxy” viedtālruņiem. Taču plānots, ka vēlāk šo viedo gredzenu pilnvērtīgi varēs izmantot arī citi “Android” lietotāji. Pagaidām par cenām un pieejamību informācijas vēl nav.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    28.02.2024 13:24

    Samsung oficiāli prezentē ierobežotu informāciju par plānoto viedo gredzenu, minot neko neizsakošu izmēru apmlitūdu un iespējamās krāsas.

    Kursors.lv
    28.02.2024 13:32
    Reply to  Ivis

    Tā izskatās šādi paziņojumi, kad vajag pasteigties būt “pirmajiem”, bet produkts vēl nav gatavs publiskai izziņošanai.

    Torsons
    01.03.2024 09:47

    Kur īsti to gredzenu velk? Draugs interesējas.

    Biteme
    02.03.2024 10:20
    Reply to  Torsons

    Uz draudziņa

    Romaxsoft
    08.03.2024 15:08

    Noteikti gribu! Viņu jau S24 prezentācijā “paspīdināja”.

    Reklāma