Web Analytics
More
    Reklāma

    Tracis ap “iPhone 12” starojuma problēmu, iespējams, beidzies – “Apple” nodrošina programmatūras labojumu

    Jaunākie raksti

    Septembra vidū liels tracis tika sacelts ap “iPhone 12”. Francijas radiofrekvenču regulācijas aģentūra bija veikusi vairākus testus, kas apliecināja, ka “iPhone 12” viedtālruņi emitē pārāk lielu elektromagnētiskā starojuma apjomu. Šī iemesla dēļ Francija pat bija draudējusi apturēt šo modeļu tirdzniecību valstī, kā arī padarījusi satrauktas Vācijas un Beļģijas atbildīgās iestādes. Tagad šķiet, ka viens programmatūras atjauninājums būs atrisinājis šo nepatīkamo situāciju.

    Tapis zināms, ka “Apple” ir nodrošinājusi nepieciešamo programmatūras atjauninājumu, kas, visticamāk, varētu atrisināt problēmu ar pārāk lielo elektromagnētisko starojumu. Francijas atbildīgās iestādes pašlaik to testē un pēc tam sniegs ziņojumu ar rezultātiem.

    Reklāma


    Būtiski, ka “iPhone 12” ierīces palaišanas brīdī izturēja vajadzīgos elektromagnētiskā starojuma testus, tāpēc nav skaidrs, kāpēc pēc trim gadiem aina ir pavisam citādāka. “Apple” norāda, ka šobrīd testi uzrāda atbilstošu elektromagnētiskā starojuma līmeni, un problēma, visticamāk, bijusi Francijas iestāžu testēšanas metodēs. Kompānija norāda, ka šo ķibeli ir viegli atrisināt, izmantojot “iPhone 12” programmatūras atjauninājumu.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    27.09.2023 12:55

    dīzeļgeita v2
    Ar vienu apdeitu samazinās jaudas un attiecīgi izturēs pārbaudes. Ar nākamo apdeitu atjaunos jaudas :D

    Elektriķis
    27.09.2023 13:38
    Reply to  grh

    Žurnālisti netver nianses. Pieņemu ka stāsts ir par īpašo testa programmatūru, kuru lieto, testējot šādas iekārtas, arī WiFi un Bluetooth. Parastajā, darba režīmā, daudzus parametrus nevar nomērīt, tādēļ testa nolūkiem ražotāji spiesti radīt šādu testa režīmu, kuru aktivē testējot.

    Oskars
    27.09.2023 15:27

    (“Apple” norāda, ka šobrīd testi uzrāda atbilstošu elektromagnētiskā starojuma līmeni, un problēma, visticamāk, bijusi Francijas iestāžu testēšanas metodēs. ) Karteja Apple pieeja sadam lieta. Tad lietotajs nepareizi tur telefonu (iPhone 4 antenas problemas), tagad problema ir Francijas testesanas metodes (testesanas ierices), nevis Apple vaina. Tracina sie Apple iestazhu izteicieni. Kuukas kungs ej nokaunies.

    Gundars
    27.09.2023 23:12
    Reply to  Oskars

    Tas jau sen zināms. Apple produkcija ne tikai māca kā uzvesties tās lietotājam, bet arī kā citiem ne-lietotājiem pret to attiekties. Lielai daļai cilvēku patīk, ka viņus dresē. Viņi gatavi sevi pa daļām pārdot, parādos ielīst, diennaktīm pie veikaliem dzīvot, lai šādu kungu sev kaklā dabūtu.

    Kursors.lv
    28.09.2023 06:55
    Reply to  Gundars

    Jā, ko tik nedarīsi, lai varētu lietot pasaulē labākos viedtālruņus :)

    Slais
    28.09.2023 15:37
    Reply to  Gundars

    Nu ko var muldēt?
    Un samsungisti nepērk tos savus viedtālruņus par 1k+, pat xiomi maksā 1.2-1.5k, kādēl jūs vel streiku nerīkojiet, kā tā xiaomi, ak vai kā var būt tik augsta cena, viņi taču visu pa lēto meta pakaļ un kādēļ tagad tā?
    Iphonam vismaz ir ios un ļoti laba savtarpēja sinhronizācija ar Macbook datoriem, ko neviens cits no rāžotājiem nemaz nepiedāvā.
    Kas tam androidam par 1.5k ir? 16gb un 24gb rams un beigu beigās tāpat testos nav ātrāks par iphonu ar 6gb ramu, jautājums ko tas andris tur fonā griež, un kā tas viss ir uzbūvēts, ka nepieciešams tāds rama apjoms?
    Veljovairāk Tu taču neesi iphona lietoājs, ko tad pinkšķi par starojumu un citām lietām? Dzīvo laimīgs ar savu andruhu un ej komentē pie saviem androīdu rakstiem, iphonu taču tāpat nekad nepirksi.

    Janis
    27.09.2023 23:49

    Vispār nav aizdomīgi, ka pēkšņi pēc 3 gadiem kautkas neatbilst. Tad tipa palaiž tirgū sākumā ierīces kuras neatbilst standartam… :D kāpēc tad atlāva visus gadus tirgot.

    Kursors.lv
    28.09.2023 08:32
    Reply to  Janis

    Jā, Francijā viņiem derētu mazāk dzert vīnu un ēst bagetes.

    Bien Venidos
    30.09.2023 11:18

    Ar kaut kādiem atjauninājumiem fiziku neizmainīsi 😂

    Reklāma