Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” palaiž savu mūzikas straumēšanas lietotni “TikTok Music”

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni gada īso video kopīgošanas serviss “TikTok” paziņoja par plāniem palaist mūzikas straumēšanas pakalpojumu, kas konkurētu ar “Spotify” un “Apple Music” un veicinātu mūzikas un sociālās pasaules mijiedarbību. Pēc gadu ilgas klusēšanas “Tiktok” paziņojis, ka palaiž jaunu, uz maksas abonementu balstītu mūzikas straumēšanas servisu “TikTok Music”.

    Norādīts, ka jaunais pakalpojums sākotnēji būs aktīvs Brazīlijā un Indonēzijā, gan jau tuvākajā laikā parādīsies arī citos tirgos. Lietotājiem būs iespēja sinhronizēt “TikTok Music” ar saviem esošajiem “TikTok” kontiem un klausīties, lejupielādēt un kopīgot dziesmas.

    Reklāma

    Avots: “TikTok

    Vairums “TikTok Music” funkciju daudz neatšķiras no citiem mūzikas straumēšanas servisiem. Lietotāji varēs saņemt personalizētus mūzikas ieteikumus, piekļūt dziesmu tekstiem reāllaikā, izveidot kopīgus atskaņošanas sarakstus ar draugiem, atrast skaņdarbus, izmantojot dziesmu tekstu meklēšanu. Tāpat tiks piedāvāta “Spotify Premium” lietotāju iecienītā iespēja lejupielādēt mūziku, lai to varētu klausīties bezsaistē. Kas attiecas uz sociālo mijiedarbību, “TikTok Music” lietotāji varēs pievienot komentārus, kā arī sazināties ar citiem lietotājiem.

    Jāpiezīmē, ka “TikTok Music” aizstās līdzšinējo “TikTok” mātesuzņēmuma “ByteDance” mūzikas straumēšanas servisu “Resso”, kas Brazīlijā un Indonēzijā tiks slēgts 5. septembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma