Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” ievērojami paplašina vecāku kontroles iespējas “Messenger” un “Instagram” lietotnēs

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Meta” nedēļas sākumā paziņojusi, ka paplašina vecāku kontroles iespējas savos pakalpojumos “Messenger” un “Instagram“. Jaunie rīki sniedz vecākiem iespēju redzēt, cik daudz laika viņu 13 līdz 18 gadus vecais bērns pavada “Messenger”, kā arī gūt plašāku ieskatu par to, cik labi atvase pazīst cilvēkus, kuriem seko “Instagram” un kuri seko viņam.

    “Meta” skaidro, ka vecāki caur “Meta Family Center” tagad var pārbaudīt sava bērna “Messenger” esošo kontaktpersonu sarakstu, kā arī būt lietas kursā par uzstādītajiem privātuma un drošības iestatījumiem. Vecāki arī saņems paziņojumu, ja viņu bērns ziņo par kādu personu “Messenger”, ja šī funkcija ir aktivizēta. Tāpat vecāki var redzēt personu sarakstu, kuras var un kuras nevar sazināties ar viņu bērnu caur “Messenger”.

    Reklāma

    “Instagram” šīs vecāku kontroles iespējas ir līdzīgas. Vecāki var uzzināt, kādām personām viņu bērns seko un kuri seko viņam. Tas var palīdzēt noskaidrot, vai atvase sazinās ar svešniekiem.

     

    Jaunās iespējas kā ierasts sākumā būs pieejamas ASV, Kanādā un Lielbritānijā. Tuvāko mēnešu laikā tās plānots aktivizēt arī citviet.

    Papildus šīm funkcijām “Meta” testē jaunu drošības rīku “Instagram” lietotnē. Drīzumā, ja lietotājs vēlēsies nosūtīt ziņojumu kādam, kurš viņam lietotnē neseko, viņam būs jālūdz lietotāja apstiprinājums saziņai. Līdzīga funkcija jau labu laiku ir aktīva “Messenger”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma